Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$61.175
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.175
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Ore Projesi Yaratıcısı Solana Vakfı’na Testnet Teşvikleri Çağrısında Bulundu

solana

Solana ağı son zamanlarda bir tıkanıklık dönemiyle karşı karşıyayken, Ore projesinin yaratıcısı Hardhat Chad, test ağının benimsenmesi karşılığında Solana Vakfı’nın bizzat teşvikleri artırmasını önerdi. Teklif, Solana için %75’e kadar işlem hatalarının yaşandığı kritik bir dönemi gözlemledi.

Hardhat, Solana Testnet Etkinliğini Artırmak İçin SOL Token Ödülleri Çağrısında Bulundu

Chad, Ore üzerinde yaptığı çalışmayla platformun tam kapasitesinden yararlanmak ve sorunları tespit etmek için ekibin testlere aktif katılımının gerekliliğini onaylıyor. Mr. Smith, X sosyal platformundaki son gönderisinde, Solana Vakfı’nın, kullanıcıların test ağı faaliyetlerine katılımları karşılığında SOL tokenleri alacağı token teşvikini dikkate alması gerektiğini önerdi.

Topluluğun Chad’ın teklifine tepkisi, destek ve eleştirinin bir karışımı oldu. TheSoftwareJedi’nin tavsiyelerinden yararlanan bazı destekçiler olsa da, Chad’in ore inşasına odaklanma ve temellerde iyi bir itibar oluşturma konusunda dikkatli olması gerekiyor. Ancak Chad, test ağı araçlarına yatırım yapma niyetinin Ore için olmadığını, dolandırıcılıkla mücadele amacının aksine bir para birimi geliştirmek olduğunu belirtti. Böylece teşvikleri sıfırlıyor ya da iyi önlemi yeniden tanımlıyor.

Sürdürülebilirliğe ve projenin uygun dağıtım kanalları aramaya olan bağlılığına odaklanan Ore v2 rotasını güçlendirmek için bu değişiklik yapıldı. Solana‘da başlatılan Ore, WPoW (PoW miktarlarının kısaltmaları sorgulanıyor) yaklaşımını benimsiyor, PoS’u yükseltiyor (burada PoS’u yükseltmek gerekli değil) ve Solana’nın hızlı işlem yeteneklerini geliştiriyor.

Bir yandan Ore, Solana’nın tıkanıklığına en çok katkıda bulunanlardan biri ancak onun durumu, diğerlerinin yanı sıra, bir bütün olarak blockchain’in ölçeklendirme komplikasyonlarını vurguluyor. Bu amaçla, Solana’nın geliştiricileri kısa süre önce ana ağ beta güncellemesi olan ve tıkanıklığı en aza indirmek için tasarlanmış ek işlevler içeren 1.17.31 sürümünü yayınladılar. Ayrıca bir sonraki versiyonda ağın sorunlarına etkin çözüm sağlayacak değişiklikleri de içermesi bekleniyor.

Solana, Ore ve diğer bazı projeler kriptografi ölçeklenebilirliğinin karmaşıklığıyla karşı karşıya olduğundan, test ağı teşvikleriyle ilgili sorunlar, topluluk katılımının ve işbirliğinin yukarıda belirtilen zorlukların üstesinden gelmede hayati önem taşıdığını açıkça göstermektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir