Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.735
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.735
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Orbit Bridge’te 80 Milyon Dolarlık Hack Saldırısı!

Orbit Bridge

Orbit Bridge, bilinmeyen bir saldırganın hedefi oldu ve platformdan 80 milyon dolar kripto para çalındı.

Saldırgan, WBTC, USDT, USDC ve DAI için yeni cüzdanlar kullanarak Orbit’ten bilinmeyen bir cüzdana 9.500 ETH (21.7 milyon USD) transfer etmeyi başardı. Hack, test işlemlerinde fark edilen bir açıktan kaynaklandı.

Dikkatinizi Çekebilir: TRB ‘de Büyük Arbitraj Fırsatları Ortaya Çıkıyor !

Orbit Bridge ekibi henüz resmi bir açıklama yapmadı, ancak toplam kaybın 80 milyon doları aştığı iddia ediliyor. Bu, tarihteki en büyük zincirler arası köprü hack’lerinden biri olabilir.

Kullanıcılara, bir sonraki duyuruya kadar hizmeti kullanmamaları ve cüzdanlarını şüpheli faaliyetlere karşı izlemeleri öneriliyor.

Sadece üç saat önce, Orbit Chain’in köprüleme hizmeti olan Orbit Bridge’i kullanan bilgisayar korsanları 82 milyon dolarlık istismar gerçekleştirdi. Korsanlar, Tether, USD Coin, Ether, Wrapped Bitcoin ve DAI gibi varlıkları yeni cüzdanlara transfer etti.

Orbit Chain protokolü, modüler bir katman-1 blok zinciri olan Klaytn ağıyla güçlü bağlantılara sahiptir. İstismarın niteliği henüz bilinmiyor.

Orbit Chain ve Klaytn’den henüz bir açıklama alınamadı. Kripto para kullanıcılarına, güvenlikleri için dikkatli olmaları ve şüpheli faaliyetleri izlemeleri çağrısında bulunuldu.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir