Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.763
% 2.44
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.763
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Open Metaverse Alliance, Meta’yı Hedef Aldı

İçinde Yuga, Dapper ve The Sandbox‘un bulunduğu Open Metaverse Alliance, Meta’nın internetin geleceğini tanımlamasına izin vermeyeceğini söyledi.

Meta’nın internetin geleceğini tek başına şekillendiremeyeceğini açıklamasının ardından Open Metaverse Alliance (OMA3) birlikte çalışılabilir bir Web3 dünyası için çalışmalara başlıyor.

Open Metaverse Alliance Resmi Olarak Başlatıldı

Open Metaverse Alliance bugün resmi olarak başlatıldı ve Web3 geliştiricilerine hesaplar tanımlandı. Dapper Labs ve Yuga Labs’in de aralarında bulunduğu oluşum birlikte çalışılabilir, Blockchain ile çalışan bir veri deposu olarak görev yapmak için çalışacak.

Meta’nın gelecekteki veri deposunun Blockchain ile tasarlanıp tasarlanmayacağı veya ortak çalışılınılabilirliği tartışma konularından biri. Bu nedenle Blockchain firmalarından bazıları Web3 geliştiricilerine geleceğin internetine bu şekilde katılmaya zorlanmaktansa bir alternatif sunmak istediler. Böylece Open Metaverse Alliance (OMA3) kuruldu.

İlk olarak Temmuz ayında açıklanan OMA3, Lizbon’daki Web Zirvesi’nde duyurulduğu üzere bugün resmi olarak mağazasını açtı. Dernek, sponsor veya yaratıcı olmak üzere iki katmanda üyelikler başlattı ve meta veri tabanı platformları arasında standartlar geliştirmeye, Web3’te yasal korumaları keşfetmeye ve daha fazlasına başlamak için çalışma grupları kurdu.

Batis Samadian açıklamalarda bulundu:

“Meta veri deposunun açık kaldığı ve gerçekten kullanıcıya ait olduğu ve birden fazla platformda çözülmesi gereken ve bu vizyonu oluşturmak için üzerinde anlaşmaya varılması gereken çok temel şeyler olduğuna dair aynı inancı paylaşıyoruz”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir