Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.804
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.804
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Önümüzdeki Hafta Kripto Paralar ve Finans Dünyası İçin Neler Bekliyor?

Kripto Ve Dünya Piyasalarında Bu Hafta Yaşanacaklar!, FED Faiz Kararı, Celestia Mainnet

Önümüzdeki hafta kripto para piyasaları ve finans dünyası için hareketli günler kapıda. Özellikle Ethereum Classic’in ağ yükseltmesi ve birçok önemli ekonomik verinin açıklanması, piyasaları yakından ilgilendiriyor.

İlginizi Çekebilir: KVKK, Kripto Sahiplerini Uyardı!

31 Ocak Çarşamba günü Ethereum Classic (ETC) ağı, teknolojik alt yapısını güçlendirecek bir yükseltme gerçekleştirecek. Bu yükseltmenin, ETC’nin işlem hızına ve ağ güvenliğine önemli ölçüde katkı sağlaması bekleniyor. Aynı gün saat 22:200’de ABD Merkez Bankası’nın(FED) faiz kararı da açıklanacak. Bu karar, özellikle dolar üzerinden işlem gören kripto paraların değerlenmesi üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. FED Başkanı Powell’ın da aynı gün saat 22:30’da gerçekleştireceği konuşmanın, piyasalar üzerinde belirleyici olacağı tahmin ediliyor.

Haftanın ikinci yarısında 1 Şubat Parşama ise Avrupa Bölgesi yıllık enflasyon oranı ve ABD’deki işsizlik haklarından yararlanma başvuruları gibi önemli ekonomik veriler açıklanacak. Özellikle 1 Şubat Perşembe günü açıklanması beklenen Avrupa Bölgesi TÜFE verisi, euro üzerinden işlem gören kripto paraların değerini etkileyebilir.

Haftanın son gününde ise ABD’den iki önemli ekonomik veri kamuoyuyla paylaşılacak. ABD tarım dışı istihdam verisi ve işsizlik oranının açıklanacak olması, daha çok dolar üzerinden işlem gören kripto paraların değerinde dalgalanmalara yol açabilir.

Bu bilgiler ışığında önümüzdeki hafta kripto para piyasalarında ve finans dünyasında hareketli zamanlar bizleri bekliyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version