Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.527
% 2.56
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.527
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

BlockFi Tüm Varlık ve Yükümlülüklerini Açıklamayı Planlıyor

BlockFi

Kripto borç verme platformu BlockFi, Kasım ayındaki iflas başvurusundan önce alınan ödemelerin yanı sıra varlıkları ve yükümlülükleri hakkındaki bilgileri açıklayacağını duyurdu.

BlockFi, 9 Ocak tarihli bir Twitter mesajında, paydaşları için gelecekteki mahkeme başvuruları ve iflas işlemlerinin bir özeti için planlarını detaylandıran bir sunum yaptığını söyledi. Açıklamaya göre, şirket Kasım ayındaki ilk iflas duruşmasından kısa bir süre sonra 106 potansiyel alıcıya ulaştı ve 30 Ocak’ta ihale süreciyle ilgili olarak mahkemenin onayını isteyecek.

Şirket özellikle, BlockFi yönetim ekibinin hiçbir üyesinin 14 Ekim’den bu yana platformdan herhangi bir kripto para çekmediğini veya 17 Ağustos’tan sonra “herhangi bir zamanda 0,2 BTC’den daha büyük bir para çekme işlemi yapmadığını” iddia etti.

Firma ayrıca, Temmuz ayında FTX US’den 400 milyon dolarlık bir kredi almasının ardından belirli çalışanlar için “temel maaşları artırdığını ve elde tutma ödemeleri yaptığını” belirtti.

Kripto firmaları FTX, Celsius Network, BlockFi ve Voyager Digital, 2022 yılında iflas başvurusunda bulunması  birçok kullanıcıya toplamda milyonlarca dolarlık kayıp yaşattı. FTX’in iflas davası için bir sonraki halka açık duruşmanın 11 Ocak’ta yapılması planlanırken, BlockFi’nin 17 Ocak’ta bir omnibus duruşması var.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version