Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.358
% 1.52
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.358
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Önemli Bitcoin Seviyelerini Bilen Analistten, Nisan Tahmini!

Popüler bir kripto para trader’ı, Nisan ayında Bitcoin (BTC) fiyatının nasıl hareket edeceğine dair düşüncelerini paylaştı. Analist, çeşitli ağ metriklerine işaret etti. İşte detaylar…

Davet he Wave, Bitcoin metriklerine dikkat çekti

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere daha önce Bitcoin fiyatında çeşitli seviyeleri doğru bir şekilde öngörmüş olan Dave the Wave, 96.200 Twitter takipçisine Bitcoin’e yönelik yeni beklentilerini aktardı. Analist, Bitcoin’in aylık ve haftalık hareketli ortalama yakınsama sapma (MACD) ölçümlerinin aşağı doğru hareket ettiğini söylüyor. Uzmanlara göre MACD metrikleri, trend belirleyici indikatörlerdir. Analist çıkarımlarını, grafikle beraber aşağıdaki şekilde açıklıyor:

Uzun vadeli aylık grafik kendini yeniden ortaya koyuyor; mevcut mum kırmızıya dönüyor ve MACD düşüşe devam ediyor. Bu [Nisan] çok önemli bir ay olacak – fiyat yeşil kalabilir ve histogram/momentum güçlenebilir mi?

Analiste göre BTC fiyatı, “yatay destekte”

Twitter üzerinden yorumlarını aktarmaya devam eden analist, BTC’nin fiyatının “momentum etrafında dolanarak” yatay destekte olduğunu belirtiyor. Analist ayrıca Bitcoin’in “500.000 dolara giden yol” için tahminlerini haritalandıran grafiğini de güncelledi. Analist, bu konuya yönelik aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Bu, görsel biçiminde azalan geri dönüş olgusunu temsil ediyor [daha az yükseklik, daha fazla zaman]. ‘Çok yıllı döngüler’ söz konusu olduğunda, giderek daha likit/olgun bir pazarda gereksiz hale geldiklerini düşünüyorum. Uzatmak yerine azalan ‘döngüleri’ düşünmek daha iyidir.

Bu sırada, BTC, ayılar piyasa üzerinde tam kontrol sahibi olmadan önce, 5 Nisan’a kadar birkaç kez 47.000 doların üzerine çıktı. Bir gün sonra, BTC kendisini 45.000 doların altına düşerken buldu ve durum dün 7 Nisan’da daha da kötüleşti. Bu, 24 Mart’tan bu yana en düşük fiyat noktası oldu. Yazım sırasında Bitcoin son 24 saatte yüzde 0.6’lık bir yükseliş ile 43.780 dolardan el değiştiriyor. 832 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi olan BTC’nin değeri, geçtiğimiz yedi gün boyunca yüzde 3.8 oranında düşüş yaşadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir