Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.255
% 1.15
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.255
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ondo Finance, APAC Bölgesinde Genişleme Planlarını Duyurdu !

Ondo Finance, APAC Bölgesinde Genişleme Planlarını Duyurdu !

Tokenize menkul kıymet sağlayıcısı Ondo, APAC Bölgesinde Artan Talebe Yanıt Vererek ABD Varlıklarını Tokenleştirme Hedefini Açıkladı .

ABD merkezli tokenleştirilmiş menkul kıymet ihraççısı Ondo Finance, bugün Asya Pasifik bölgesindeki ilk ofisinin açıldığını duyurdu.

Tokenleştirilmiş menkul kıymetlerin küresel pazar payının büyük bir bölümünü elinde bulundurduğunu iddia eden şirket, şu anda ABD merkezli varlık sınıflarına erişimi mümkün kılan üç farklı tokenleştirilmiş ürün (OUSG, OMMF ve USDY) sunuyor.

Ondo’nun kurucusu ve CEO’su Nathan Allman, basın bülteninde, “Hızla büyüyen kripto topluluğunda aktif bir ilgi var ve tokenlarımız, yatırımcılara yüksek kaliteli ABD varlıklarına erişim imkanı sağlıyor” dedi.

Şirket, Tether ve Bitfinex için çalışan Ashwin Khosa’yı APAC bölgesi iş geliştirme başkan yardımcısı olarak atadı.

Kasım ayında Ondo ve Mantle Network, ABD Hazine tahvilleri ve banka mevduatları ile desteklenen tokenize bir tahvil olan USDY’yi piyasaya sürdü. Şirket ayrıca Aralık ayında Solana üzerinde USDY’yi piyasaya sürdü, bu girişimini X gönderisinde duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir