Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.853
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.853
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Onchain Analizi Tepe İşareti mi Gösterdi?

Onchain Analizi Tepe

Onchain Analizi Tepe İşareti mi Gösterdi? Coin Days Destroyed, Bitcoin aktivitesini ölçmede hayati bir metrik olan, bir gün içinde taşınan Bitcoin hacmini, hareketsiz kalma süresine göre hesaplar. Temel olarak, Bitcoin’in aktarılan miktarını ve hareketsiz kaldığı gün sayısını çarpar. Bu metodoloji, uzun süreli veya “yaşlı” Harcanmamış İşlem Çıktıları (UTXO’lar) içeren işlemlerin ve genel Bitcoin hacminin önemini vurgular.

Son Coin Days Destroyed zirvesi, 60 günlük hareketli ortalama ile gözlemlenen etkileyici 23.2 milyon olarak kaydedilmiştir. Bu rakam, uzun bir süredir hareketsiz duran Bitcoin’in önemli bir hareketini işaret eder ve 2017 ve 2021 yıllarındaki boğa döngüleri sırasında gözlemlenen trendleri hatırlatır.

Dikkatinizi çekebilir: Deribit Dubai Lisansı Aldı!

Bu tür trendler, boğa dönemlerinde eski coinlerin yeniden dağıtılmasını göstermektedir. Tarihsel olarak, Bitcoin’in zirveye ulaşması yaklaşık 5 ay sürebilir. Sonuç olarak, mevcut trendi takdir ederken uzun vadeli sahipler arasındaki dağılım dinamiklerini akılda tutmak akıllıcadır.

Onchain Analizi Tepe
Kaynak: CryptoQuant

Coin Days Destroyed’ı anlamak, Bitcoin işlemlerinin altındaki dinamikleri anlamak için değerli ipuçları sunar ve yatırımcılar ve hayranlar için değerli ipuçları sunar. Piyasa geliştikçe, böyle metriklerin izlenmesi, bilinçli karar verme için giderek daha önemli hale gelir. Sonuç olarak Onchain Analizi tepe arayışını bulmak için CDD verisini belirli anlarda baz alarak bizlere doğru yol gösterir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir