Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.651
% 1.52
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.651
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

Onchain Analizi: Düzeltme Gelebilir!

Onchain Analizi: Düzeltme

Onchain Analizi: Düzeltme Gelebilir! Devam eden piyasa düzeltmesi, belirli bir kritik seviye ihlal edilmediği sürece sağlıklı kabul edilmektedir. Kısa vadeli sahiplerin davranışlarını analiz etmek için kullanılan çeşitli zincir üstü metrikler arasında, Ağırlıklı Gerçekleşen Fiyat-UTXO Yaş Bantları özellikle öne çıkmaktadır. Tarihsel olarak, bu metrik piyasa içinde destek ve direnç seviyelerini belirlemede etkili olmuştur. Teknik seviyelerle birleştirildiğinde, daha kapsamlı ve güçlü içgörüler sunar.

Onchain Analizi: Düzeltme Gelebilir!
Kaynak: CryptoQuant

Şu anda, Bitcoin’in fiyatı Ağırlıklı Gerçekleşen Fiyat-UTXO Yaş Bantları metriğinin altına düşmüş durumda. Analizimize statik teknik destek seviyesi olan 60.000 $’ı dahil ettiğimizde, Bitcoin’in hala daha fazla düzeltme potansiyeline sahip olduğunu göstermektedir. Ayrıca, 3 aydan 6 aya kadar olan yaş bandı bu teknik destek seviyesine yaklaşmakta, bu da Eylül ayında gözlemlenen piyasa davranışına benzer şekilde desteğini güçlendirebilir.

Dikkatinizi çekebilir: EigenLayer’den Yeni Adım!

Bu aşamada, düzeltme sağlıklı olarak görülmektedir. Ancak, ayı momentumu devam ederse, bir sonraki önemli destek seviyesinin 50.000 $ civarında olması beklenmektedir. Bu, piyasanın şu anda istikrar kazandığını, ancak bu kritik seviyeleri ve metrikleri izlemeye devam etmenin olası piyasa hareketlerini tahmin etmek ve hazırlıklı olmak için önemli olduğunu göstermektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir