Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.814
% 2.92
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.814
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

On-Chain Analisti Willy Woo Bitcoin (BTC) Fiyat Hareketi Hakkındaki Düşüncelerini Açıkladı

Popüler on-chain analisti Willy Woo, Bitcoin’in (BTC) yukarı doğru hareket etmesini ve tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkmasını engelleyen kritik faktörleri açıklıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yeni bir Coin Stories röportajında ​​Woo, kendisine Bitcoin’in henüz toparlanmaya hazır olmadığını söyleyen belirli bir zincir üstü metriğe baktığını söyledi. Woo ayrıca Bitcoin ETF’lerinin de yükselişi engellediğinden bahsetti.

BTC’nin daha yüksek fiyatlara geçişini geciktiren önemli faktör, Bitcoin vadeli işlem borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) ortaya çıkmasıdır. Zincir içi analiste göre, Bitcoin ETF’leri yatırımcıları BTC satın almak yerine türev sözleşmeleri yapmaya yönlendiriyor.

“ETF’lerin onaylanmasıyla birlikte birçok değişiklik yaptık. Bu ETF’ler vadeli işlemlere dayalı. Aslında Bitcoin almıyorlar. Aslında fiyattan yararlanmak için vadeli işlem sözleşmeleri satın alıyorlar.”

Woo ayırca bir zincir üstü metriğe baktığını da söyledi:

“Arz şoku dediğim şey açısından nerede durduğumuza bakacak olursak, bu gerçekten güçlü sahiplerin elindeki paraların daha spekülatif ellere oranı diyebilirim. Gördüğümüz oranlarda değiliz. Mayıstan önce birinci ve ikinci çeyrek. Aslında oraya tırmanıyoruz ancak 64.000 dolar aralığına en son dokunduğumuz seviyelerde değil. Yapısal olarak, zincirde yükseliş eğiliminde olmadığımızı söyleyebilirsiniz.”

Son olarak Woo, Bitcoin pazarını çevreleyen açgözlülük ve coşkunun BTC’nin durgun yükselişine katkıda bulunduğunu söylüyor.

“Diğer bir şey de şu anda herkes çok ama çok yükselişte ve ne zaman herkes yükselişe geçse, fiyatın yükselmesi çok zor çünkü piyasalarda bir sürü spekülatif long pozisyon alıyorsunuz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir