Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.965
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.965
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

OKX, Yeni Jumpstart Etkinliği ZetaChain(ZETA)’Yı Duyurdu!

OKX, yeni Jumpstart etkinliğini duyurdu.

Kripto para borsası OKX, yeni Jumpstart Madenciliği etkinliği olan ZetaChain(ZETA) projesini duyurdu. Detayları sizler için hazırladık!

OKX, yeni Jumpstart Madenciliği Etkinliği olan ZetaChain(ZETA)’in detaylarını paylaştı. Etkinlik 30 Ocak 2024 tarihinde saat 10:00 UTC’de başlayacak. BTC ve OKB sahibi yatırımcıların, elindeki varlıklarını ZETA token kazanmak için stake etmeleri gerekmektedir.


OKX Jumpstart Madencilik Etkinliği için ilk olarak OKX borsasında hesabınızın olması gerekmektedir. Eğer hala bir OKX hesabınız yoksa hemen buraya tıklayarak komisyon indirimli kayıt linkinden yararlanabilirsiniz.


Madencilik Etkinliği Kuralları Neler?

ZETA token kazanmak için BTC ve borsanın yerel tokeni olan OKB stake edilmesi gerekmektedir. Madencilik etkinliği 30 Ocak 2024 tarihinde saat 10:00 UTC ‘de başlayacak ve 1 Şubat 2024 tarihinde saat 00:00 UTC ‘de son bulacak.

Kişi başına minimum stake miktarı bulunmayan madencilik etkinliğinde, kişi başına stake edilebilecek maksimum BTC miktarı 0.3 BTC ve kişi başına stake edilebilecek maksimum OKB miktarı olaraksa 200 OKB sınırı bulunuyor.

BTC stake eden kullanıcıların ödül havuzu olarak 5.250.000 $ZETA ve yine aynı şekilde OKB stake eden kullanıcıların ödül havuzu olarak da 5.250.000 $ZETA adeti yatırımcıları bekliyor.

Madencilik sonrasında kazanılan ZETA tokenleri, 1 Şubat tarihinde katılımcılara verilecek ve token sahipleri bu tarihte işlem yapmaya başlayabilecekler.

Kimler Katılabilir?

OKX Jumpstar Madencilik Etkinliği‘ne; Güney Kore, Türkiye, Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Belarus, Kazakistan, Özbekistan, Ermenistan, Moldova, Azerbaycan, Tacikistan, Kırgızistan, Türkmenistan ülkelerinden katılım sağlanabilir ve ayrıca etkinliği katılmak isteyen kullanıcıların hesaplarının KYC doğrulamasını tamamlaması gerekmektedir.

Staking Nasıl Yapılır?

Madenciliğe başlamadan önce açılan ve KYC doğrulamasını tamamlanan OKX borsa hesabına, BTC ve OKB transfer edilmesi gerekiyor.

Varlık transferini gerçekleştirdikten sonra ana sayfada bulunan finans sekmesinden Jumpstart seçeneğine ve ardından katılmak istediğimiz projeye tıklayarak ilgili sayfaya gidilmesi gerekiyor.  Etkinlik sayfasına gidildikten sonra stake etmek istediğimiz varlığı ve miktarını belirleyerek, Stake’e tıklanması gerekiyor. Bu adımları tamamladıktan sonra madenciliğe başlamış olacaksınız!

İstediğiniz zaman kilitlediğiniz BTC ve OKB varlıklarınızı serbest bırakmak için Unstake’e tıklayabilirsiniz. Tıklandıktan sonra otomatik olarak BTC veya OKB varlıklarınız hesabınıza geri dönecektir.

Madencilik sona ermeden önce erken unstake yapmazsanız, madencilik süreci bittiğinde otomatik olarak hesabınıza dağıtılacaktır.

ZetaChain(ZETA) Nedir?

OKX, yeni Jumpstart etkinliği ZetaChain'i duyurdu.

ZetaChain(ZETA), merkezi olmayan bir ağ üzerinde çalışan ve akıllı sözleşmeleri destekleyen bir blok zincir protokolüdür. Bitcoin ve Ethereum dahil herhangi bir ağdaki varlıkları, verileri ve likiditeyi yönetebilen akıllı sözleşmelere sahip tek halka açık blok zinciridir. Güvenli ve ölçeklenebilir bir blok zincir ağıdır. Geliştiricilerin, blok zincir teknolojisi kullanarak verimli işlemler gerçekleştirmelerini sağlar.


İlginizi Çekebilir: 

Curve Finance ve ZetaChain: Cross-Chain Bitcoin Entegrasyonu

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir