Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.208
% 0.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.208
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

OKX, Ethereum Layer-2 X Layer’ı Tanıttı

Önde gelen merkezi kripto para borsası OKX, Ethereum tabanlı sıfır bilgi Katman 2 ağı X Layer’ı genel ana ağda tanıttı. Poligon Zinciri Geliştirme Kitinden yararlanan X Layer, Web3 ekosistemi için önemli bir altyapı bileşeni olarak hizmet etmeyi amaçlamaktadır.

OKX’in CMO’su Haider Rafique, X Layer’ı Web3 dünyasının otoyol altyapısı olarak tasavvur ediyor ve merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) ile kendi kendine barındırılan cüzdanlar arasında kesintisiz etkileşimi kolaylaştırıyor. Ağın lansmanı, bir hafta içinde 50’den fazla dApp’in dağıtıldığı Kasım ayındaki başarılı bir test ağı aşamasını takip ediyor.

The Graph, Curve, LayerZero, QuickSwap, Galxe ve Timeswap dahil olmak üzere çok sayıda Web3 ve DeFi uygulaması, ölçeklenebilirlik ve verimlilikten yararlanarak halihazırda X Layer ile entegre olmuştur. OKX’in dünya çapında 50 milyondan fazla kullanıcıya sahip olmasıyla X Layer, önemli bir potansiyel kullanıcı tabanına ve bol miktarda likiditeye erişime sahiptir.

X Layer’ın dikkate değer yönlerinden biri, ağdaki işlem ücretlerini ödemek için OKX’in yerel tokeni olan OKB’yi kullanmasıdır. Bu entegrasyon, OKB’nin OKX ekosistemi içindeki faydasını ve değer teklifini geliştirir.

OKX’in işlem hacmine göre sürekli olarak en iyi kripto borsalarından biri olarak sıralandığı X Layer’ın lansmanı, Layer 2 çözümlerinin kitlesel olarak benimsenmesine ve merkezi olmayan uygulamalara ve DeFi protokollerine daha geniş erişilebilirliğe doğru önemli bir adım anlamına geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir