Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.826
% 0.81
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.826
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

OKX Cüzdan Kullanıcılarına Güvenlik Uyarısı!

OKX delist

Blockchain güvenlik firması Certik, popüler kripto para borsası OKX’in iOS uygulamasında kritik bir Uzaktan Kod Yürütme (RCE) güvenlik açığı tespit ettiğini duyurdu. Bu açığın, kullanıcıların hassas verilerini ve kripto varlıklarını potansiyel olarak tehlikeye atabileceği belirtiliyor.

Certik, önceki sürümde bulunan bu güvenlik açığı nedeniyle OKX Wallet kullanıcılarını hemen iOS uygulamalarını güncellemeleri konusunda uyardı. Firma, eski sürümün kullanılmasının ciddi güvenlik riskleri taşıdığını vurgulayarak, güncelleme yapılmadığı takdirde kullanıcıların fonlarının tehlikeye girebileceğini ifade etti.

Dikkatinizi Çekebilir: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “850 Bin Dolarlık Kripto Para Ele Geçirdik”

OKX, Certik’in uyarısına hızlı bir şekilde yanıt verdi ve güvenlik açığını düzeltmek amacıyla bugün güncellenmiş bir sürümü kullanıcılara sundu. Ancak, OKX cüzdan kullanıcıları arasında herhangi bir fon kaybının yaşanıp yaşanmadığı henüz net değil.

Son zamanlarda kripto para cüzdanları ve borsalarının artan bir şekilde bilgisayar korsanları tarafından hedef alındığı göz önüne alındığında, kullanıcıların güvenliklerini en üst düzeyde tutmaları önem taşıyor. Kasım ayında Poloniex’ten 114 milyon dolar çalınması ve ardından HTX ile Heco’da 100 milyon dolarlık soygun gibi olaylar, kripto topluluğunu uyarı niteliğinde.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir