Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.188
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.188
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bahamalar’da FTX için Anlaşma!

ftx, Altcoin, Alameda, Varlık, Kripto Para

Bugün yapılan bir açıklamaya göre, iflas eden kripto para şirketi FTX, Bahamalar’daki şubesinin tasfiye sürecinde, şirket adına atanmış tasfiye memurlarıyla uzlaşmaya varmıştır.

Taraflar arasındaki bu anlaşma, FTX grubunun çöküşüne bağlı uluslararası hukuki zorluklarla başa çıkabilmek adına her iki tarafın da lehine bir çözüm sunmaktadır. Uzlaşma kapsamında, varlıkların bir araya getirilmesi ve rezervlerin oluşturulması konusunda iş birliği yapılacak, bu da kullanıcılara eş zamanlı para iadesi imkanı sağlayacaktır.

Dikkatinizi çekebilir: Kripto Borsası Binance NFPrompt Launchpool Fırsatını Başlatıyor!

Borsadan alacaklı olan müşterilere ait kripto paraların değerlendirmesi, iflas başvurusunda bulunulan tarihe göre yapılacak.

FTX.com müşterileri, Global Uzlaşma Anlaşması’nın herhangi bir mahkeme tarafından onaylanmadığını ve somut olarak değişebileceği konusunda temkinli olmalıdır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

FTX CEO’su John J. Ray III, müşterileri düşündüğünü belirterek cümlesine şöyle devam etti:

Bu kadar açık şekilde müşterilerin çıkarına olan bir uzlaşmaya varabildiğimiz için heyecan duyuyorum.

Geçtiğimi hafta sonu FTX’in yeni yönetimi ile braber yeni CEO John j. Ray III, iflas sürecini sonlandırma önerisiyle ABD’de mahkemeye başvurmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir