Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.748
% 3.95
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.748
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

OKX, Avustralya’da Genişlemeyi Planlıyor

OKX

Kripto borsası OKX, Avustralya’da genişleme planları yaptığını açıkladı. Firma, Avustralya’yı bir sonraki kripto benimseme dalgasının lider pazarlarından biri olarak görüyor.

Bu genişleme planlarına neden olarak, Avustralyalı yatırımcıların daha fazla kripto para birimi yatırımı yapmak istediği ve kriptoya büyük bir iştah gösterdiği belirtiliyor.

OKX Pazarlama Müdürü Haider Rafique, Avustralyalıların kripto para birimi konusunda eğitimli olduklarını ve bu nedenle pazar girişinin daha sorunsuz olacağını umduklarını belirtiyor. Ayrıca, Avustralya’da kripto startup sahnesinin de etkili olduğunu söylüyor.

OKX’in Avustralya ofisinin nerede olacağı veya ekibin ne kadar büyük olacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Firma, Avustralya’da kripto para birimi hizmetleri sunmak için gereken lisans rejimi olan AUSTRAC’a henüz kaydolmadı.

OKX’in Avustralya’ya genişleme planı, Haziran ayında Kanadalılara yönelik hizmetlerini durduracağı açıklamasının ardından geldi. Ayrıca, firma Hong Kong’da da Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP) lisansı için başvuru sürecinde olduğunu doğruladı.

Avustralya kripto borsası Swyftx’in yaptığı bir ankete göre, önümüzdeki 12 ay içinde yaklaşık 1 milyon Avustralyalının ilk kez kripto para birimlerine yatırım yapması bekleniyor. Bu da ülke nüfusunun yaklaşık %4’üne denk geliyor.

OKX, 100’den fazla ülkede hizmet veren bir kripto borsasıdır. Firma, Ağustos 2018’de faaliyetlerini Malta’ya genişletti ve geçtiğimiz Temmuz ayında Dubai’de geçici bir lisans aldı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir