Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.088
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.088
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Not Edin: Analistler Temmuz İçin Bu 10 Altcoin’i Seçti!

Avalanche ve Polkadot, DeFi ve Web3 alanlarında önemli projelere ev sahipliği yapıyor. Bu yazıda, uzmanların listesinden Temmuz ayında izlenecek en iyi 10 altcoin projesine göz atalım.

Temmuz’da izlenecek Avalanche ekosistemine genişleyen en iyi 5 altcoin projesi

inSure DeFi (SURE)

inSure DeFi bir kripto sigorta projesidir. Yakın bir tarihte ekosistemini Avalanche’a genişletti. InSure DeFi, piyasanın en büyük oracle platformu olan Chainlink üzerine kurulmuştur. Chainlink, birçok kaynaktan geçmiş fiyat verilerini toplayan geniş bir güvenli node operatörleri ağı tarafından desteklenmektedir.

Frax Share (FRX)

Avalanche ekosistemi, Frax için likidite sağlamak üzere çalışacak beş yüksek hacimli kripto paradan oluşur. Frax Share bunlardan biri ve yerel borsalarda yükselişe geçti. Proje, ilk kripto yerli tüketici fiyat endeksi olmayı hedefliyor. Şu anda ABD dolarına sabitlenmiş ancak diğer para birimlerini desteklemeyi planlıyor. Ayrıca, izinsiz, dünya çapında bir hesap birimi olarak öngörülmüştür.

Ren (REN)

REN, gizli transferler sağlayan açık kaynaklı bir protokoldür. Merkezi olmayan, güvenilmeyen bir ekosistem olmanın yanı sıra Ren, hareketli ortalama uygulamaları oluşturmak, dağıtmak ve çalıştırmak için bir platform görevi görür. REN, tüm uygulama girişlerinin ağ katılımcıları için gizli kalmasını sağlarken herhangi bir uygulamanın güvenli, hataya dayanıklı bir ortamda çalışmasını sağlayan güvenli bir çok taraflı hesaplama protokolü kullanır. Bunun için REN ekibine ünlü isimler eklendi.

SushiSwap (SUSHI)

DEX platformu SushiSwap, kullanıcıların token takasları ve likidite madenciliği yapmasına izin vermektedir. Avalanche, çeşitli uygulamaları, kurumsal Blockcain’leri ve Avalanche gibi dApp’leri destekleyen açık kaynaklı bir platformdur. İki proje ortaklıklarını kripto Twitter üzerinden duyurdu.

Frax (FRAX)

Frax Finance, DEX merkez bankası kavramını tokenine dahil etti. Algoritmik Piyasa İşlemleri (AMO’lar), farklı açık piyasa işlemlerini yürüten akıllı sözleşmeleri temsil eder. Protokol güvenliğinden, teminatın işe alınmasından ve alınıp satılabilecek maksimum FXS miktarının belirlenmesinden sorumludurlar. Toplamda, Frax ekosisteminde dört AMO’ya sahiptir.

Frax şu anda, merkezsiz uygulamaların, son derece değişken bir sabitleyici olan FPI’sına başvurmasına izin verecek bir protokol üzerinde çalışıyor. Token ayrıca airdrop yoluyla cvxFXS sahiplerine dağıtılacaktır. OlympusDAO ve Frax Finance arasında yakın zamanda yapılan bir takas işlemi, ikisinin token takas ettiğini ortaya çıkardı. DeFi ve stablecoin’lerle dolu bir hazine inşa ediyorlar. Bu, protokole ait bir likidite piyasası geliştirme planının bir parçasıdır.

Polkadot ekosisteminden takip edilecek projeler

MXC (MXC)

MXC – Polkadot kripto ağı, son zamanlarda akıllı şehirlerin benimsenmesiyle popülerlik kazandı. Altcoin projesinin kurucusu Gavin Wood, ekibinin bir ağdan diğerine serbestçe değer ve veri aktarabilen hedeflerini paylaştı. Proje, çeşitli parachainleri mevcut Blockchain’lere bağlayarak ilerlemiştir. Bu, diğer kripto ağlarına kıyasla önemli bir avantaj sağlar.

Sonuç olarak, proje etkileyici bir büyüme gördü. MXC – Polkadot, Berlin merkezli bir IoT projesi olan MXC ile yakından ilişkilidir.

Ankr (ANKR)

ANKR, cloud bilişim ve kaynakları kullanan bir projedir. Blockchain tabanlı mimarisi, kullanıcıları için bir fikir birliği mekanizması ve teşvik yapısı sağlar. Faydalı Çalışma Kanıtı sistemi (Proof of Useful Work), kullanıcıları blok yayılımı ve ağ koruması için ödüllendirir. Ayrıca, Ekim 2021’de çok yıllı bir ortaklık için NBA Sacramento Kings ile de dahil olmak üzere çok sayıda pazarlama anlaşması imzaladı.

0x (ZRX)

0x, ZRX protokolüne dayalı bir kripto para birimidir. Fiyatı 2017’den beri yükseliyor. Altcoin projesi, çıkarılabilir değil, PoW mekanizmasına dayalı bir platformdur. Bu nedenle, analiste göre ZRX ile ilgilenen yatırımcıların bu kripto para birimini yakından takip etmesi gerekiyor.

Compound (COMP)

Compound (COMP), analistlere incelemeye değer bir diğer altcoin projesi . ERC-20 tabanlı COMP, yatırımcılarının protokolde oy kullanmalarına ve teminatlarına göre faiz almalarına olanak tanır. Başka bir ERC-20 tokeni olan BabyDoge, hiper deflasyonisttir. Ayrıca COMP üzerinde bir akıllı stake sistemine sahiptir. Her ağ işlemi gerçekleştiğinde, sahiplerine %5’lik bir ücret yeniden dağıtılır.

Kusama (KSM)

Kripto para işlemlerini güçlendirmek için Kusama’yı (KSM) kullanmanın birçok nedeni vardır. Kusama, herhangi bir kullanım durumu için ölçeklenebilir ve özelleştirilebilir. Ayrıca kendi kendini yöneten parachainlere sahiptir. Ayrıca veri alışverişi yapan dapp’leri ve akıllı sözleşmeleri de barındırabilir. Fiyatı geçen yıla göre %1,124 artarak 18 Mayıs 2021’de ATH seviyesi olan 623 dolara ulaştı.

Coinmuhendisi.com olarak haftanın diğer önemli haberlerini bu makalede ele aldık.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir