Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.958
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.958
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Nomad ve Slope’a Yatırım Yapan Circle’ın Sorunları Artıyor

Stablecoin ihraççısı Circle’ın risk sermayesi kolu, yakın zamanda saldırıya uğrayan Nomad ve Slope’a yatırım yapan şirketler arasında yer alıyordu.

Bu hafta, zincirler arası bir köprü olan Nomad’a 200 milyon dolara mal olan bir saldırı düzenlendi. Aynı şekilde Slope cüzdanlarından da 6 milyon dolar çekildi. USDC stablecoin’inin ihraççısı Circle, bu iki projeye de yakın zamanda yatırım yapmıştı.

Halka açılmayı planlayan Circle, yatırımlarını da artırıyor. Şirket, TetherUSD faciasından sonra daha fazla düzenleyici denetimine maruz kalmış durumda. Nomad ve Slope’a yapılan saldırılar, Circle’ın sorunlarının artmasına neden olabilir.

Erken dönem blokzinciri projelerine ve şirketlerine yatırım yapmasıyla da bilinen Circle, Şubat ayında Slope Finance’ın A serisi finansman turunda 8 milyon dolarlık fon sağlarken, Nisan ayında da Nomad için 22.4 milyon dolarlık başlangıç turunda yer aldı.

Nomad istismarıyla ilgili bir soruya yanıt veren Circle sözcüsü, gelişmeleri takip ettiklerini dile getirdi. Sözcü, Slope ile ilgili gelen soruya da aynı yanıtı verdi.

Circle sözcüsüne göre şirketin Nomad ve Slope ile olan bağı, şirkete herhangi bir mali zarar vermiş değil. Ancak şirketin bağlantı olması bile, marka değerine kötü bir etki yapmasına neden oluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir