Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.487
% 1.80
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.487
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

NFT Worlds Yeniden Markalanıyor!

Minecraft değiştirilemeyen tokenleri yasaklaması ile beraber Microsoft’un sahip olduğu NFT Worlds oyununu yok etti. Şimdi projenin arkasındaki ekip oyun için yeni bir başlangıç yapmayı planlıyor.

Kripto oyunu Hytopia’nın geliştiricisi Hychain Games olarak yeniden markalanan NFT Worlds, oyunun Katman 2 blok zinciri Hychain için bir düğüm satışı başlatıyor. Şirket, Hychain’in Arbitrum Orbit teknolojisine dayandığını söyledi.

Yapılan açıklamaya göre, büyük ölçüde Minecraft’tan ilham alan, ücretsiz Hytopia’nın ilk çeyreğin sonuna kadar oyunun “yalnızca davetli” beta sürümünü yayınlaması planlanıyor.

Ayrıca Hytopia’nın beta sürümüne 1 milyondan fazla ön kayıt yaptıran oyuncunun olduğu belirtildi.

Hychain Games yaptığı açıklamada, “Hytopia, Minecraft deneyimini blockchain teknolojisiyle dönüştürme vizyonundan ortaya çıktı.” Dedi.

“Minecraft ile karşılaştırıldığında Hytopia, oyuncu odaklı ekonomileri ve oyun içi varlıkların gerçek sahipliğini tanıtmak için web3 işlevselliğinden yararlanıyor.”

NFT Worlds, 2022 yazında Minecraft’ın İsveçli geliştiricisi Mojang Studios’un NFT entegrasyonlarını yasaklamasıyla dünyayı alt üst etmişti.

NFT Worlds, NFT destekli meta veri tabanı için Minecraft’ın kaynak kodunu kullanmıştı. Bir rapora göre, bir noktada NFT Worlds’ün takas edilemeyen tokenleri on milyonlarca dolarlık işlem geliri elde etmişti.

Ödül Kazanma

Hytopia’nın geliştiricileri, Hytopia düğümü satışının “Hytopia’nın temel ağının işleyişini ve güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için küresel oyun topluluğuna ödüller kazanmaya yönelik bir davet” olarak hizmet edeceğini umuyor.

Hytopia ve Hychain’in takma adlı kurucu ortağı ArkDev, açıklamada “Topluluğa katkı sağlıyoruz ve ağ güvenliğine katılımı teşvik ediyoruz” dedi. “Ağımızın işleyişini merkezileştirerek, anahtarları topluluğa teslim ediyoruz ve onlara oyunun geleceğini şekillendirme gücü veriyoruz.”

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir