Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.916
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.916
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

NFT Projesi Moonbirds, Hollywood Yetenek Ajansı UTA ile Anlaştı

NFT

NFT projesi Moonbirds geliştiricisi olan PROOF, erken aşama Facebook ve Twitter yatırımcısı Kevin Rose ve tasarımcı Justin Mezzell tarafından Şubat 2022’de kuruldu. Şirketin kataloğunda Proof Collective ve Oddities NFT koleksiyonları da bulunuyor.

Anlaşmayı 6 Ocak’ta Twitter üzerinden duyuran Rose, anlaşmanın amacının Moonbirds markasının sadece Web3 alanında büyük bir oyuncu olarak tanınmasının aksine “küresel” bir ana akım ölçekte tanınmasını sağlamak olduğunu öne sürdü.

“UTA masaya ne getiriyor? Film, televizyon, müzik, video oyunları, spor, kitap, marka ve lisanslama, konuşma, pazarlama, güzel sanatlar, yayıncılık ve daha pek çok alanda faaliyet gösteren 1.400 kişilik güçlü bir ekip”

En üst düzey NFT projesi Moonbirds’ün arkasındaki şirket olan PROOF, Hollywood’un önde gelen yetenek ajanslarından United Talent Agency (UTA) ile bir temsilcilik anlaşması imzaladı. Bu hamleyi biraz daha açıklayan Rose, UTA’nın PROOF adına “çeşitli alanlarda ortaklıklar ve genişleme fırsatlarının incelenmesi, aracılık edilmesi ve yürütülmesine” yardımcı olmak için çalışacağını belirtti.

Ethereum tabanlı Moonbirds projesi Nisan 2022’de başlatıldı ve 10.000 adet 8-bit baykuş temalı avatar NFT’den oluşuyor. CryptoSlam’in verilerine göre bugüne kadar yaklaşık 619,5 milyon dolar değerinde ikincil satış gerçekleştirdi. Bu rakam Moonbirds’ü NFT piyasasında en çok satan on birinci koleksiyon yaparken, en yakın rakipleri 553 milyon dolarla on ikinci sırada yer alan Doodles ve 794,9 milyon dolarla onuncu sırada yer alan CloneX oldu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir