Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.549
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.549
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Digital Currency Group’a Soruşturma Açıldı

Digital Currency Group

Bloomberg’in haberine göre ABD’li yetkililer Digital Currency Group ile Genesis kredi verme kuruluşu arasındaki fon akışını araştırıyor.

New York Doğu Bölgesi’ndeki federal savcıların DCG ve Genesis arasındaki transferleri incelediğini ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun da bir soruşturma başlattığı bildirdi. Cezai soruşturma, Kasım ayında FTX kripto borsasının çöküşünden önce başladı.

Bloomberg, soruşturmaların ilk aşamalarında olduğunu ve ne DCG’nin ne de herhangi bir birimin görevi kötüye kullanmakla suçlanmadığını söyledi. Ayrıca hangi spesifik faaliyetin incelemeye alındığı da belli değil.

Bloomberg, bir şirket sözcüsünün “DCG güçlü bir dürüstlük kültürüne sahiptir ve işini her zaman yasal olarak yürütmüştür” dediğini aktardı.

“New York Doğu Bölgesi’nin DCG’ye yönelik herhangi bir soruşturması olduğuna dair bir bilgimiz ya da buna inanmak için bir nedenimiz yok.”

Geçen yıl yaşanan kripto piyasalarında yaşanan kriz DCG’ye büyük zarar verdi. Genesis, Temmuz ayında çöken kripto hedge fonu Three Arrows Capital’e 2 milyar dolardan fazla borç vermişti. Daha yakın zamanda, FTX’in Kasım ayındaki iflasından kaynaklanan kriz Genesis’in para çekme işlemlerini askıya almasına neden oldu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir