Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.893
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.893
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

NFT Oyun Şirketi The Sandbox, 93 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Popüler oyun platformu Sandbox, 93 milyon dolar yatırım aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Hong Kong merkezli oyun platformu The Sandbox, SoftBank’ın Vision Fund 2 tarafından yönetildiği bir turda 93 milyon dolar yatırım aldı. Sandbox, kullanıcıların oyunda kendi evrenlerini oluşturmalarına olanak veren, oyun içi kreasyonlarından Ethereum üzerinde para kazanmaları için NFT’ler eklemesine olanak tanıyan bir platformdur.

2018 yılında, Hong Kong merkezli NFT şirketi Animoca Brands, The Sandbox’ın arkasındaki orijinal şirket olan Pixowl’u satın almıştı. Animoca Brands Salı günü yaptığı açıklamada platformun bu yıl “500.000’den fazla kayıtlı cüzdan ve 12.000 benzersiz sanal arazi sahibi” ile önemli bir büyüme yaşadığına dikkat çekti. 

The Sandbox COO’su ve kurucu ortağı Sebastien Borget konu hakkında şunları söyledi:

“Bu açık meta veri deposunu oluşturuyoruz. Sandbox’ı, meta veri deposunun kendilerine ait olduğunu iddia eden dev teknoloji şirketlerine karşı konumlandırıyoruz ve kullanıcıların ilk olduğu yerde bir alternatif sunuyoruz.” 

Büyük Bir Yükseliş Yaşadı

The Sandbox’ın yerel tokenı SAND, haberin ardından büyük bir yükseliş yaşadı. Yaklaşık %40 değer kazanan SAND, 3.33 dolara kadar yükseldi. SAND, geçtiğimiz günlerde Facebook’un meteverse yatırımı ile de büyük bir ivme kazanmıştı.

SAND yayın saati itibariyle 2.73 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir