Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.275
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.275
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

NFT Girişimi Yakoa, 4.8 Milyon Dolar Topladı

NFT

NFT dolandırıcılık tespit girişimi Yakoa, katıldığı bir yatırım turundan yaklaşık 5 milyon dolarlık bir fon topladı.

Büyüyen ve gelişen NFT sektöründe, yeni çıkan projelerin sayısında artış yaşanıyor. Kripto ve blockchain benimsenmesinin artış gösterdiği bu dönemde, projeler yoğun mesai harcıyor. Özellikle yatırım turları, kıymetli projelere fon sağlayarak destek oldu. Bu turlarda, NFT ve metaverse projelerine yoğun ilgi gösterildi. Yine bir NFT projesi olan platform, güçlü isimlerin yer aldığı yatırım turundan 4.8 milyon dolar topladı.

Yakoa, NFT Girişimiyle Dikkat Çekti

NFT sektöründe dolandırıcılığa karşı geliştirilen Yakoa, Brevan Howard Digital şirketinin yönettiği yatırım turunda güçlü bir destek aldı.

Kaliforniya merkezli bir NFT dolandırıcılık tespit girişimi olan Yakoa, tohum finansman turunu başarıyla tamamladı. Tura katılan diğer şirketler arasında, Volt Capital, Uniswap Labs Ventures, Orange DAO gibi şirketler de yer aldı.

Yakoa, yılın başlarında iki yakın arkadaş tarafından kuruldu. Andrew Dworschak ve Graham Robinson, projenin kurucu ortakları oldu.

Girişim, NFT’leri endeksleyerek dolandırıcılığı tüketiciye ulaşmadan önce yakalamayı amaçlıyor. Platform, bunun için AI teknolojisini kullanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir