Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.493
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.493
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

NEON EVM, Yerel Tokeni Yerine SOL Kullanacak

Neon EVM, kullanıcıların işlem ücretlerini platformun yerel token’ı dışındaki token’larla ödemelerine izin vermek için çalışıyor.

Yeni olan özellik şu anda test ağında yayında ve önümüzdeki haftalarda Neon EVM’nin devnet’inde de yayına girmesi planlanıyor bununla beraber ana ağ desteğinin 2024 yılında olması bekleniyor.

Platform, Solana’da Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme katmanıdır. Platform yaptığı açıklamada yeni özellik, SOL, USDC ve USDT gibi Solana tabanlı tokenlarla işlem yapan kullanıcılara, işlem ücretlerini yerel tokenı yerine işlem yapan tokenla ödeme seçeneği sunuyor. Platform yakın zamanda daha fazla token desteklemeye başlayacak.

Bu özellik aynı zamanda kullanıcıların NEON tokenına ihtiyaç duymadan Neon EVM ekosistemi dapp’lerinde veya hizmetlerinde kullanılmak üzere tokenleri Ethereum’dan Solana’ya köprüleyebileceği anlamına geliyor.

Vakfın direktörü Marina Guryeva yaptığı açıklamada,

“Bu önemli geliştirmeyi Neon EVM’ye sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi. “Bu ilerleme, dapp’lere benzersiz esneklik ve kullanıcılara daha düşük işlem maliyetleri ve kolaylık sağlama konusundaki kararlılığımızı güçlendiriyor.”

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Neon’un Doğuşu

Neon EVM Temmuz ayında erişime açılarak geliştiricilerin Solana’da Ethereum’a özgü uygulamalar oluşturmasına olanak tanıdı ve yüksek hızlı blockchain aracılığıyla daha fazla ölçeklendirme fırsatı sundu.

Neon’un uygulaması, Ethereum EVM’i dağıtmak için Solana’nın üzerine kurulmuş akıllı bir sözleşme olarak çalışıyor bu daha önce ağda mümkün olmayan bir şeydi. Şirket 2024 yılında daha fazla tokenı entegre ederek ekosistemini genişletmeyi ve büyütmeyi hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version