Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.288
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.288
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

NEM (XEM) Coin Nedir?

NEM (XEM) Coin, herhangi bir merkez bankası bulunmayan, aracı kurum ve kuruluş kullanmayan, hızlı ve az işlem ücretleriyle alış satış yapılabilmesine olanak tanıyan bir altcoin’dir. 2015 yılında Utopian Future takma adını kullanan anonim bir kişi ya da grup tarafından piyasaya sürülen kripto para birimidir.

NEM dünyanın ilk akıllı varlık platformu olarak belirtilmektedir. Özel olarak geliştirilen bir blockchaine sahiptir. Bu projede çok yönlü ve farklı kullanım alanları mevcuttur. NEM kullanıcıları, kripto para, noter onayı, mülkiyet kaydı yönetimi yapabilirler. Bunun yanı sıra lojistik takibi, merkezsiz yetkilendirme ve ICO düzenleme gibi kullanım alanları da bulunmaktadır.

NEM, XEM coin kullanan herkesin eşit haklara sahip olması gerektiği düşüncesini benimsemiştir. Sade ve esnek bir platform olan NEM hizmetlerinden yararlanmak isteyen her kullanıcı, NEM blok zincirini istediği şekilde tasarlayabilme imkanına sahiptir. Böylece NEM akıllı varlık sistemi kişiselleştirme özelliklerini kullanma şansı sunmaktadır.

NEM (XEM) Coin

NEM, tasarlanış şeklinden dolayı başka sanal para birimlerine benzememektedir. iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon veya tabletler için özel bir sanal cüzdan dizayn edilmiştir. Bunun yanı sıra, alım satımın haricinde mesaj gönderim işlemleri de yapılmaktadır.

NEM’in önemli özelliklerinden bir tanesi enflasyon riskinin olmamasıdır. Bunun nedeni kripto para piyasasına büyük miktarlarda NEM coinin sokulamayacak olmasıdır. NEM coin aynı zamanda kullanıcılarına çevrimdışı işlem yapma fırsatı sunmaktadır. Önceden vereceğiniz işlem emirleri ile online olmanıza gerek olmadan yerine getirmektedir.

Gelecekte NEM’in değerlenmesine katkı sağlayacak diğer özelliklerini de şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Finansal hizmet veren şirketlerin hepsi, NEM sistemi ile dünyanın her yerine ödeme ve transfer işlemleri gerçekleştirebilir. Aynı zamanda herkese açık olan ve özel blok zincirlerinin tamamı arasında bağlantı kurabilmektedir. Böylece şirketler bu ağlar üzerinden hem para, hem kripto para, hem de dosya gönderimi yapabilirler.
  • NEM platformu üzerinden kendi kripto paranızı yaratmanıza olanak tanımaktadır. Bunun için herhangi bir programlama dili bilmeye gerek yoktur. NEM sisteminin yönlendirdiği şekilde adımları takip edip, kripto paranızı oluşturabilirsiniz.
  • NEM platformu üzerinden Mobil ödemeler gerçekleştirilmektedir.
  • Ve bir diğer özellikte kendi PayPal sistemlerinizi yaratmanıza olanak tanımaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir