Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.212
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.212
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

FTX, Mahkemeden BitGo Talebinde Bulundu

İflas eden kripto para borsası FTX, kalan dijital varlıklarının BitGo tarafından korunmasını mahkemeden talep etti.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan tabir edilen FTX, mahkeme süreçlerine devam ediyor. Şirket, yeni CEO’su ve yönetim kadrosuyla yapılanmak için yoğun mesai harcıyor. FTX, varlıklarının analizi ve alacaklıların taranması gibi işlemlere başladı. Milyonlarca mağdurun olduğu ve alacaklıların sıraya girdiği mahkemede, şirketten yeni bir talep geldi. Kripto borsası, elinde kalan 740 milyon dolarlık varlık için BitGo’yu kiraladı.

FTX, Varlıklarını BitGo’ya Emanet Edecek

Kripto para borsası FTX, iflasının ardından toparlanmak için yoğun mesai harcıyor. Şirketin kurucusu Sam Bankman-Fried‘ın istifa etmesiyle, mahkeme tarafından yeni bir CEO atandı. Yeni CEO, varlıkların incelenmesine başlandığını bildirdi.

Borsa şirketi, elinde kalan 740 milyon dolarlık varlığı korumak amacıyla mahkemeden talepte bulundu. Bir yargıca giden şirket, iflas işlemleri devam ederken kalan varlıkların BitGo tarafından korunmasını talep etti.

FTX, varlıklarının soğuk cüzdan aracılığıyla BitGo’da saklanması için 5 milyon dolarlık ön ödeme yaptı. Ayrıca şirket, iflas süreci devam ederken kaybolan veya çalınan varlıkları araştırmaya ve kurtarma girişiminde bulunmaya devam edecek. Şirketin avukatları, bunun gözaltındaki varlıkların miktarını artırabileceğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir