Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.719
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.719
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Near ağı hareketlendi: USDT’nin yeni adresi, 100 milyon dolarlık girişim fonu

Katman-1 Blockchain çözümü olarak faaliyet gösteren Near ağı, bu hafta önemli gelişmelere sahne oluyor.

En büyük sabit kripto para ihraççısı Tether, USDT basımı için yeni bir Blockchain ağı olarak NEAR desteğini duyurdu. Böylece USDT; Ethereum, Solana, Avalanche, Algorand, Polygon, Tron, Omni, EOS, Liquid Network, Kusama, Tezos ve Bitcoin Cash’ten sonra 13. Blockchain ağı olarak Near’da da basılacak.

Near, son aylarda birçok projeye ev sahipliği yapıyor. Ağda hareketli günler yaşanırken 700’ü aşkın projenin Near üzerinde inşa edilmeye devam ettiği söyleniyor. Bu gelişmeye kayıtsız kalmayan Tether, Near ağı kullanıcılarının USDT erişimini kolaylaştırarak ekosisteme yardım olacağını duyurdu.

Tether CTO’su Paolo Ardoino konuyla ilgili yaptığı açıklamada Near ağının bu yıl önemli bir büyümeye tanık olduğunu ve Tether’in ağın gelişimine yardımcı olacağına inandıklarını söyledi.

USDT, şu an 13. Blockchain ağında yayına geçse de baskın olarak kullanılan Blockchain ağları, Ethereum ve Tron olarak görülüyor.

Near Vakfı, 100 milyon dolarlık girişim sermayesi fonunu duyurdu

Near Vakfı, Caerus Ventures ile işbirliği yaparak 100 milyon dolarlık bir girişim sermayesi fonu başlattığını duyurdu. Ayrıca vakıf, bir girişim laboratuvarı kuracak. 100 milyon dolarlık fon, Web3 girişimlerine odaklanacak ve A serisi yatırımların tohum aşaması fonlanacak.

İlk etapta 50 milyon dolar toplama hedefi olan fon, ekosistemdeki geliştiricileri, fikri mülkiyet sahiplerini, geliştiricileri ve çeşitli toplulukları kullanan projeleri destekleyen bir girişim laboratuvarına yatırım yapacak.

Diğer yandan Near, bu yıl Tiger Global liderliğinde bir yatırım turunda 350 milyon dolarlık fon topladı. Yatırım turunun diğer yatırımcıları arasında Republic Capital, FTX Ventures, Hashed ve Dragonfly Capital de bulunuyordu.

NEAR fiyatında son durum

Near ile ilgili son gelişmelerden biri ise bu yıl, diğer yüksek sermayeli sabit kripto paralarla ortaklaşa kurulan algoritmik sabit kripto para USN’in ortaya çıkması oldu. Near ile ilgili son , yerel tokeni NEAR’ın da olumlu fiyatlanmasına destek oldu.

NEAR, son 24 saatte yüzde 10’un üzerinde değerlenirken şu an 5,21 dolardan el değiştiriyor. Kripto para, son bir haftada ise yüzde 25 değer kazandı. NEAR, bugün 4 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve en büyük 23. kripto para olarak devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir