Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.963
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.963
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

MultiversX, On-Chain 2FA’yı Tanıttı !

multiversX

MultiversX, cüzdan güvenliği için zincir üzerinde iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) özelliği olan Guardians’ı tanıttı. Kullanıcılar yaptığı her işlemden emin olmak için Google Authenticator veya Microsoft Authenticator tanıdık 2FA kullanabilir.

MultiversX, Guardians’ı Tanıttı

Eski Elrond olan MultiversX, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı zincir üzerinde 2FA özelliği olan Guardians’ı tanıttı.
Yapılan açıklamada, kullanıcıların popüler 2FA olan Microsoft Authenticator veya Google Authenticator vb. Kullanarak yaptığı yetkili işlemlerden emin olabilecekler.

Uzun süredir kripto para yatırımcıları pek çok dolandırıcılık ve hırsızlığa maruz kalabiliyorlar. Bu nedenle yaşanan olaylar milyar dolar para kaybına neden oluyor. FTC, raporunda kripto kimlik avı saldırılarının yılda 1 milyar doların üzerinde para çalındığını açıkladı.

Guardians Saldırıya Uğradı

MultiversX, Guardians’ın özel kelimelerin tehlikeye girmesi durumunda, kullanıcıların fonlarının güvende tutmasını sağlayacak ek güvenlik önlemi getirdiğini söyledi.

Yapılan bilgisayar korsanlığı yarışmasında kamuya sızdırılan özel 24 kelimenin bilinmesine rağmen Guardians özelliği bu savaşta başarılı şekilde testi geçti.

Konu ile ilgili açıklama yapan MultiversX CEO’su Beniamin Mincu,

“Hala çok sayıda kullanıcının anahtarlarını yabancılarla veya sahte web sitelerinde paylaştığı için para kaybettiğini görüyoruz.” Kullanıcılar için sektörde bir ilk olan bir koruma sağlayın ve cüzdan hesaplarını en yaygın dolandırıcılık ve hırsızlığa karşı dayanıklı hale getirin.”

Projenin iddiasına göre bu özelliğin, toplam 1 milyon kullanıcı ile birden fazla cüzdanına entegre etti.

Dikkatinizi Çekebilir : Elrond(EGLD)’nin Yeni İsmi MultiversX NEDİR ?

EGLD’yi Binance borsasından satın alabilirsiniz. Binance borsasına kaydınız yoksa %20 Komisyon İndirimli Kayıt Linki ile kaydolarak komisyon indirimi ve bir çok fırsattan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir