Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.158
% 3.14
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.158
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Monex, FTX Japonya’yı Satın Almak İstiyor

Monex

Çevrim için aracı kurumu Monex, satışa çıkarılan FTX kurumların biri olan FTX Japonya’yı satın almak istiyor.

Geçtiğimiz günlerde FTX iflas sürecini denetlemekle görevli yargıç, kripto borsasının alacaklılarına geri ödeme yapılması için bazı birimlerini satmasına onay ermişti.

Satışa çıkarılması planlanan dört kuruluştan bir olan ve borsanın iflas sürecinde faaliyetlerini durduran FTX Japonya, Tokyo merkezli bir çevrimiçi aracı kurum olan Monex Group’un dikkatini çekti.

FTX Japonya, Şirketin İlgisini Çekiyor

Monex CEO’su Oki Matsumoto Bloomberg’e verdiği bir röportajda, iflas eden kripto borsasının Japonya’daki yan kuruluşu olan FTX Japonya ile ilgilendiklerini söyledi. Ayrıca CEO verdiği röportajda,  yerel pazarda daha az rekabet olmasının kendileri için “çok iyi bir şey” olacağını ifade etti.

Matsumoto, Japonya’daki kripto pazarının çok fazla potansiyele sahip olduğunu, çünkü Japon şirketlerin dijital varlıklara yatırım yapmayı veya pazarlama kampanyaları için NFT’leri kullanmayı düşünebileceklerini vurguladı. CEO’ya göre, böyle bir zaman geldiğinde Monex, yerel kullanıcılar için birkaç seçenekten biri olmak istiyor.

Monex Japon Bitcoin cüzdanı ve borsa hizmeti Coincheck’in çoğunluk hissesine sahip. Matsumoto’ya göre, Coincheck’i Nasdaq borsasında listeleme planlarında herhangi bir değişiklik yok.

Son olarak FTX’nin yan kuruluşlarını satın almak isteyen tek şirket Monex değil. Yakın zamanda ortaya çıkan bir mahkeme dosyasına göre borsanın satışa çıkardığı yan kuruluşlar yaklaşık 117 şirket tarafından satın alınmak isteniyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir