Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.900
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.900
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Mittaria: Way To Gods – Tanrısal Boyut

Mittaria

Mittaria , yaratıcı yeteneklerin işbirliği yapabileceği ve yaratıcılıklarını dünyayla paylaşabileceği, blockchain tabanlı bir eğlence merkezidir. Platform, dünya genelindeki tüm animasyon meraklıları için bir Web 3 sosyal Fi metaverisi işlevi görüyor.

Mittaria projesi, heyecan verici bir NFT koleksiyonuyla tekrardan gün yüzüne çıkıyor. “Way To Gods” isimli bu yeni koleksiyon, sanatın sınırlarını zorlamayı hedefliyor. Kullanıcılarına yaratıcılıklarını tanrısal bir seviyeye taşıma fırsatı sunmayı planlayan bu proje yeni NFT serisi ile daha da iddialı duruma geldi.

Mittaria Nedir?

Proje, animatörlere sanal dünyada fırsatlar sunmak için bir metaversli hikayeyi benimsiyor.

Mitria, kozmosun oluştuğu anda doğan bir varlıktır. Evrendeki tüm varlıkların mutluluğunu kontrol eder. Her canlının gülümsemesi, kucaklaşması ve kahkahası onun fiziksel, elle tutulur varlığının kanıtıdır.

Ancak Mitria, hayatta olup bundan yararlanacak kimse olmasaydı gücünün anlamsız olacağını anlıyor. Böylece herkesin hayattan keyif alabileceği ve onun armağanından yararlanabileceği sonsuz mutluluk gezegeni Mittaria’yı yarattı.

Mittaria Bölümleri

Mittaria’da birbirine bağlı dört kıta vardır ve her kıta, belirli bir mutluluk hormonunun daha yüksek konsantrasyonlarına sahip canlılara ev sahipliği yapar.

  1. Dova: Dopamin ülkesi ve zorlu görevleri seven yaratıkların evi.
  2. Oriel: Oksitosin ülkesi ve arkadaşlıktan ve arkadaşlıktan hoşlanan yaratıkların evi
  3. Sirona: Serotonin ülkesi ve yaratıcılıktan ve sihirden hoşlanan yaratıkların evi.i
  4. Emin: Endorfin diyarı, folkloru ve macerayı seven yaratıkların evi.

Her kıtadaki canlılarda belirli hormonların konsantrasyonu daha yüksek olsa da dört hormonun hepsine hâlâ sahiptirler. Ancak doyumlu bir yaşam için her canlıda hormonların dengede olması gerekir. Herhangi bir hormon dengesizliği canlıları canavarlara dönüştürebilir ve bu olduğunda kıtaların canavarlarla savaşmak için birlikte çalışması gerekir. Ancak savaş canavarları yok etmek değil, dengeyi yeniden sağlayarak onları kurtarmaktır.

Mittaria NFT Koleksiyonları

Genesis NFT Serisi

Mittaria’nın “Genesis” adı verilen misli olmayan bir token (NFT) koleksiyonu var. Koleksiyon, Mitria vatandaşları arasında paylaşılacak olan, Mitria’nın en mutlu hayatını yaşayan 2.222 adet elle çizilmiş üretken sanattan oluşuyor.

Tasarımlar Tayland’ın önde gelen animatörleri ve sanatçıları tarafından oluşturuldu ve NFT koleksiyonu Ethereum blockchain üzerine inşa edildi. Genesis NFT, sahipleri için çeşitli özel içerikler olacak.

  • Özel Mittaria NFT airdrop’u
  • Gelecekteki projeler için beyaz listeye erişim
  • Özel ödüller
  • Özel ürün airdrop’ları
  • Mittaria meta veri tabanına ve olaylara erken erişim
  • Erken kayıt bilgileri için VIP Discord kanallarına erişin.
  • Gerçek hayattaki özel etkinliklere ve daha fazlasına erişim.

Bu NFT’ye sahip olmak oldukça önemlidir. Yapılacak olan çeşitli ödüllerin en önemli maddesi bu NFT serisi olabilir.

Mittamita Koleksiyonu

Ağustos 2023 yılında oluşturulmuş olan Mittamita Koleksiyonu’nun anlık floru 0.78 ETH dir. temelini oluşturan tema hakkında yapılan açıklamada, Mittaria’nın kurucusu  şunları belirtti: “Bu koleksiyon, sanatın evrensel dilini konuşan farklı disiplinlerden sanatçıların bir araya gelmesini sağlıyor. Her bir eser, kendi hikayesini anlatan, izleyicisini etkileyen bir sanat şaheseri olarak öne çıkıyor.”

Koleksiyonun içeriği, dijital sanatın ön planda olduğu ve NFT teknolojisinin benzersizliğini vurgulayan eserlerden oluşuyor. Mittaria’nın önceki başarılarına dayanarak, bu koleksiyonun da sanatseverleri ve koleksiyonerleri büyüleyeceği düşünülüyor.

Mittaria

Mittamita Koleksiyonu, sanatseverlere ve yaratıcılık tutkunlarına yepyeni bir görsel deneyim sunarken, Mittaria’nın evrensel sanat topluluğunu daha da genişletmeyi hedefliyor. Koleksiyonun resmi tanıtımı için Mittaria’nın sosyal medya hesapları ve web sitesi takip edilebilir, bu benzersiz sanat eserlerine erişim için kayıt olabilirsiniz.

Sanat ve yaratıcılık dünyasının meraklıları için heyecan verici bir dönemeç olan 2. Mittamita Koleksiyonu ile Mittaria, sanatın sınırlarını bir kez daha aşıyor ve sanatseverleri unutulmaz bir serüvene davet ediyor.

Way To Gods Koleksiyonu

Bu koleksiyon Mittaria’nın 3. koleksiyonu olarak çıkacak. Koleksiyonu “Yaratıcılığın tanrısal yolunu açan” diye adlandırarak piyasaya sunmayı planlıyorlar.

Mittaria’nın Way To Gods Koleksiyonu, animasyon, film, müzik, moda ve oyun dünyalarından ilham alarak oluşturulan eşsiz dijital sanat eserleriyle dolu. Koleksiyon, sanatçıların ve yaratıcı yeteneklerin, tanrısal varlıklar, mitolojik sahneler ve epik anlatılar aracılığıyla kendilerini ifade etmelerine olanak tanıyor.

Projenin resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel bilgilere erişebilirsiniz. Tanrısal bir yolculuğa çıkmak ve dijital sanat dünyasının zirvesine ulaşmak için Mittaria’nın kapıları sonuna kadar aralanıyor.

Mittaria web sitesine erişmek için buraya tıklayınız.

Way To Gods koleksiyonu için airdrop detayı; Genesis NFT Serisi sahiplerine Way To Gods Koleksiyonu airdrop olarak verilecektir. Genesis’in anlık fiyatı 1 ETH floora sahip.

Genesis NFT Serisine ulaşmak için buraya tıklayarak OpenSea’yi ziyaret edebilirsiniz.

Mittaria Kurucuları

Bhak Tantananta tarafından kurulan Mittaria bünyesinde şu anlık 2 adet dev koleksiyon bulundurmakta. Şirket anlık olarak bünyesinde 60 dan fazla çalışan bulunduruyor.

Mittaria

Mittaria’nın kurucusu Bhak Tantananta, Way To Gods Koleksiyonu hakkında yaptığı açıklamada;

Bu koleksiyon, yaratıcılığın sınırlarını zorlamayı ve sanatseverlere benzersiz, tanrısal bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Her bir eser, farklı kültürlerden ve sanat disiplinlerinden ilham alarak, Mittaria topluluğunu bir araya getiren bir köprü oluşturuyor.

Mittaria Yatırımcıları

Mittaria, T&B Media Global’in 5.000’den fazla fikri mülkiyet portföyündeki ilk Web3 destekli projedir. T&B Media Global, daha geniş MQDC ve C.P. ile uyumlu, dünyaca ünlü bir eğlence şirketidir. Mittaria’yı dünyanın en büyük çok uluslu kurumsal ittifaklarından birinin parçası haline getiren grup ekosistemlerinin içinde barındırdıkları isimler Netflix, Sony gibi devlerdir.

Mittaria

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir