Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.232
% 3.61
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.232
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Mina Protocol Fiyat Analizi

Mina Protocol mina nedir

Bugün sizlerle Mina Protocol fiyat analizini inceleyeceğiz. Mina protokolü, merkeziyetsiz uygulamaları (dApp) daha verimli biçimde çalıştıran minimal bir blok zincirdir.

  • Mina, çoğu platformun madenci ve stake edenler gibi doğrulayıcılara sahip olduğu blok zincir ortamında devrim yaratacak yenilikler sunmaktadır.
  • Mina ağı 22 KB’lık bir boyuta sahiptir.
  • Mina, madenciliği yapılan bir kripto para değildir.
  • MINA coin belli bir maksimum arza sahip değildir
  • MINA token ödeme yöntemi olarak kullanılmasına rağmen deflasyonist yapıya sahip bir kripto paradır.

Mina Protocol Haftalık Fiyat Analizi

"</p

İlk olarak haftalık fiyat grafiğini incelediğimizde ters çanak kulp formasyonun oluştuğunu görüyoruz. Üstelik çanak kulp formasyon hedefimiz güzel bir şekilde çalışıp dip bölgemiz olarak karşımıza çıkıyor.

Daha sonrasında haftalık grafiğimizde alçalan takoz formasyonun oluştuğunu ve alt bandın destek üst bandın ise direnç olarak çalışıyor. Mina Protocol formasyonun üst bandını kırdıktan sonra hedef bölgesine gidip satış baskısı yiyor. Bu satış baskısı bizi alçalan takoz formasyonun üst bandına kadar götürdü ve bu bölge destek olarak çalıştı.

Haftalık mumlarda bu desteğimizi kırmadığı sürece yeni bir dip oluşumu beklemiyoruz. Son olarak Mina Protocol bu seviyeden alıcı bulup yükselirse ilk direncimiz 0.70$ bölgesidir.

Mina Protocol 4 Saatlik Fiyat Analizi

Mina Protocol Günlük Fiyat Analizi

Mina coinde 4 saatlik grafiğe baktığımız zaman alçalan kanal formasyonumuz bulunmaktadır. Bu formasyonun altına sarkıp 0.60$ direnç bölgesinde satış baskısı artıp 0.56$ desteğinin altına sarktı ve Mina Protocol 0.515$ seviyesindeki destek bölgemizden tepki alarak 0.56$ seviyesindeki direnç noktasına ulaştı.

Bu bölgeyi destek edinirsek sıradaki hedefimiz güçlü direnç bölgesi olan 0.60$ seviyeleridir. Eğer bu direnci kırarsa olumlu bir hava yakalayabiliriz. 0.515$ bölgesinin kaybedildiği zaman ikili dip yapma ihtimali artabilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir