Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.551
% 1.93
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.551
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Milyonluk MATIC Alan Balinanın Sepetinde Bu Altcoin’ler Var!

Popüler Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC), bu hafta %20 değer kazandıktan sonra devasa bir Ethereum balinasının 1 milyon dolar değerinde rekor satın alımına şahit oldu. Balina izleyicileri tarafından sağlanan veriler, bu balinanın MANA ve LRC trend token’leri de biriktirdiğini gösteriyor. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

Bir altcoin balinası 659.765 MATIC satın aldı

“Kvothe” olarak bilinen isimsiz bir balina, 659.765 MATIC token için yaklaşık 1 milyon dolar harcadı. Böylece cüzdanın toplam token varlığı 6,6 milyon doları aştı. MATIC, cüzdan ve işlem sayfalarında gösterildiği gibi, diğer kriptolar üzerinde %5,7 dominans ile cüzdanındaki dördüncü en büyük hodl haline geldi. Balina ayrıca Polygon yatırımlarına ek olarak MANA, LRC ve AMP gibi bir dizi ek kripto para birimine sahip.

Balinanın portföyünü kaplayan en büyük kriptolar, 72 milyon dolar değerindeki Windows Metaverse ve yaklaşık 17 milyon dolar değerindeki önemli bir olan Ethereum (ETH). Balinanın aktivitesi, Bitcoin piyasası toparlandığından beri, önceki üç gün içinde 25 işlemi tamamladığı için dramatik bir şekilde arttı.

Polygon’un son günlerdeki durumu

Piyasa performansı açısından, Polygon (MATIC) genel piyasa trendini takip ediyor ve değerini en az %20 artırdı. Daha önce 1.4 dolara ulaştıktan sonra şu anda 1.5 dolar bölgesinden işlem görüyor. Bu süreçte, piyasa değerine göre 15.sıra için TerraUSD (UST) ile mücadelesini sürdürdü.

24 Şubat’ta Polygon, 1,3 dolarlık desteğin altına düştü ve dip fiyatını belirledi. Dik düşüşe rağmen, tokenin fiyatı hızla toparlandı ve satın alma emirlerinin 1,25 dolar civarında yoğunlaşması nedeniyle yerel eğilimlerin altında ortaya çıkan tek mumlu bir formasyon olan bir “çekiç” oluşturdu. Polygon, 200 günlük hareketli ortalamanın direnç seviyesini geçemedikten sonra şu anda 1,6 dolardan işlem görüyor. Balina performansı açısından, Matic hala Ethereum balinaları arasında en yüksek dolar değerine sahip ilk on token içinde. WhaleStats’a göre, MATIC varlıklarının toplam değeri şu anda 376 milyon dolar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir