Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$62.893
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 62.893
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoin Fırlatılmaya Hazır!

Yakından takip edilen bir kripto YouTube kanalı olan Coin Bureau’nun sunucu, lider altcoin Ethereum (ETH) proof-of-stake protokolüne geçerken, katman 2 ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC)’un yeni bir ralliye hazır olduğunu söylüyor. İşte kripto analistinin yorumları…

ETH’nin PoS’a geçişi bu altcoin projesini nasıl etkileyecek?

Coin Bureau adlı kripto YouTube kanalının sunucusu Guy, yeni videosunda çok beklenen Ethereum yükseltmesinin Polygon gibi Blockchain ölçekleme platformlarına olan talebi artıracağını söylüyor. Lider altcoin Ethereum’un proof-of-stake’e geçiş sürecinde olduğunu belirten analist çoğu kişinin Polygon’a ihtiyaç olup olmayacağını merak ettiğini belirtiyor. Analiste göre birleştirmenin Ethereum’un ölçeklenebilirliği üzerinde minimum etkisi olacak gibi görünüyor.

Söz konusu birleşmenin ayrıca, Ethereum’a olan talebi artırmasının muhtemel olduğunu belirten Guy, bunun kullanımı daha da zorlaştıracağını ekliyor. Ayrıca bu, katman-2’lere yakında her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulabileceği ve Polygon’un kâr etmek için mükemmel bir konumda olduğu anlamına geliyor. Analist, popüler altcoin Polygon hakkında şu yorumları yapıyor:

MATIC, yükseliş trendinde olmasına rağmen, geçen yıl yüzdesel olarak fazla yükselmedi. Bu, MATIC’in fiyatını baskılayan bir şey olduğu anlamına gelir ve cevap arz gibi görünüyor.

Polygon fiyatında spekülasyon mu yapılıyor?

CoinMarketCap’in tarihsel verileri, MATIC’in dolaşımdaki arzının son dört ayda yaklaşık 600 milyon arttığını gösteriyor. Coingecko’nun geçmiş verileri ise MATIC’in dolaşımdaki arzının hiç değişmediğini gösteriyor. Ancak analiste göre altcoin projesinin hakediş programı göz önüne alındığında bu pek olası değil.

Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Polygon vakfının satışının MATIC’in fiyatını baskıladığına dair spekülasyonlar, son zamanlarda kripto manşetlerine girdi. Guy, Polygon’un cüzdan ve işlem büyümesi açısından Avalanche (AVAX) gibi benzer altcoin platformlarının gerisinde kaldığını, ancak gelecekteki gelişmelerin MATIC’in yukarı potansiyelini etkileyeceğini söylüyor.

MATIC düşüşte görünüyor. Gördüğünüz gibi, Polygon’un POS zincirindeki yeni cüzdan adreslerinin sayısı sabitlenmiş gibi görünüyor. Polygon’daki günlük işlem sayısı, MATIC’in fiyat potansiyeli için oldukça kötü bir tablo çiziyor. Ancak bu, nihai olarak, Polygon yol haritasında yaklaşılan kilometre taşları tarafından yaratılabilecek talebe bağlı.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir