Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.907
% 4.69
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.907
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoin Büyük Yükselecek!

Poplüler kripto para analisti Coin Bureau’nun sunucusu, 2,08 milyon abonesine yaklaşan Cardano yükseltmesinden bahsediyor. Analist, bu yükseltmenin altcoin için son derece yükseliş olmasının mümkün olduğunu söylüyor.

Cardano için oldukça önemli olan Vasil yükseltmesi yaklaşıyor

Coinmuhendisi.com’dan da takip ettiğiniz üzere, Ethereum rakibi Cardano için yeni Vasil yükseltmesinin yakında gelecek. Milyonluk aboneli analist, bunun ADA için, yükseliş durumunu ortaya koyuyor. Yeni bir video güncellemesinde, Coin Bureau’nun Guy takma adlı takma sunucusu, Cardano’nun yakında gerçekleşecek Vasil yükseltmesinden bahsediyor. Analist, yükseltmenin ADA’nın fiyatını etkileyeceğini söylüyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

Her şeyin yolunda gittiğini varsayarsak, Vasil güncellemeleri Temmuz ayı sonlarında main net’te yayınlanabilir. Bildiğiniz gibi, Vasil test net dün gece geç saatlerde başladı.

Ancak analist, herhangi bir ciddi sorunun keşfedilmesi durumunda bunun düşüş eğilimi olabileceği konusunda da uyarı yapıyor. Analist, geçen yıl Eylül ayında Cardano’nun akıllı sözleşme işlevselliğini tanıtan Alonso test net’inin böyle olduğunu kaydediyor. Görüşlerini paylaşmaya devam eden Guy, şunları söylüyor:

Cardano’nun akıllı sözleşme işlevi, en hafif tabirle başlangıçta oldukça basitti. Bu da, merkezi olmayan uygulamaların fiilen devreye alınmasının çok zor olduğu anlamına geliyordu.

“Bu olayın altcoin fiyatını olumlu etkilemesi mümkün”

Geçen hafta, Cardano geliştirme firması Input Output Hong Kong (IOHK), teŞust ağından main net’e geçişin 3 Temmuz’da başlayacağını duyurdu. Mevcut piyasa koşulları ADA için olası bir parabolik ralliye imkan vermeyebilir. Ancak analiste göre, yükseltmenin Ethereum rakibi için önemli ölçüde yükseliş olması mümkün. Guy, şu değerlendirmeyi yapıyor:

İyi haber şu ki, bu durumda, Vasil hard-fork’un etrafındaki beklentiler biraz daha evcil görünüyor. Getirmesi beklenen gelişmiş ölçeklenebilirlik hem kullanıcıların hem de geliştiricilerin beklentilerini aşarsa, potansiyel olarak test net ve özellikle main net’i son derece yükselişli bir olay haline getirmesi mümkün.

“ADA fiyatında bir ralli beklemeyin”

Bununla birlikte analist, “Yine de üzücü gerçek şu ki, bir kripto ayı piyasasındayız” diyor. Dolayısıyla, bu günlerde altcoin’lere çok az ilgi gösteriliyor. Bu yüzden analist, ADA’nın yakın zamanda bir meteorik yükseliş görmesi pek olası görmüyor.

CoinMarketCap verilerine göre Cardano, günlük bazda %2,3 artışla 0,4659 dolardan işlem görüyor. ADA, piyasa değerine göre 8. sırada yer alıyor. Bu arada altcoin, yaklaşık 10 ay önce 3,10 dolarla zirve yapmıştı. Mevcut durumda ADA, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %85 uzakta duruyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir