Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.392
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.392
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Milyonluk Aboneli Analist: ATH’i Kıracak Altcoin Bu!

Milyon aboneli Youtube analisti, Ethereum’a meydan okuyan bir altcoin projesini ATH seviyelerine ulaştıracak sıradaki gelişmeleri açıklıyor.

Coin Bureau analisti Algorand (ALGO) için ATH katalizörlerini açıkladı

Yeni bir videoda, popüler YouTube kripto kanalı Coin Bureau suncusu, 2.04 milyon abonesine akıllı sözleşme platformu Algorand’ın şu anda piyasadaki ALGO arzının katlanarak büyümesi de dahil olmak üzere bir dizi temel zorlukla karşı karşıya olduğunu söylüyor:

İlki, Algorand’ın kullanıcı benimseme konusundaki bariz eksikliği. Son zamanlarda ele aldığım hemen hemen her akıllı sözleşmeli kripto para birimi, yalnızca son birkaç ayda kullanıcı tabanında üstel bir büyüme gördü, ancak bu üstel büyüme Algorand’da o kadar belirgin değil. Bunun, DApp’leri [merkezi olmayan uygulamalar] ile etkileşime giren Algorand cüzdanlarının, Metamask gibi diğer tarayıcı uzantılı cüzdanlar kadar tanıdık veya kullanıcı dostu olmadığı gerçeğine dayandırılabileceğini düşünüyorum.

Analist ayrıca, ALGO fiyatının sürekli olarak düşük performans sergilediğini söylüyor ve bu da ikinci zorlukla bağlantılı. Analist Algorand’ın tokenekonomisinin yetersiz olduğunu düşünüyor:

Algorand’ın tokenomikleri hala o kadar harika değil ve ALGO’nun ilk yatırımcıları için hızlandırılmış hak kazanmanın sona ermesi, ALGO’nun fiyat hareketine hiç yardımcı olmadı. İşleri daha da kötüleştirmek için, arz piyasaya vurmaya devam ediyor. Aslında, Algorand Vakfı’nın eski CEO’su Sean Lee, Ocak ayındaki bir sunumunda, ALGO’nun arzının yalnızca 2021’de 1,4 milyardan 6,3 milyarın üzerine çıktığı gerçeğini kutladı.

Altcoin projesine yönelik ilgi yetersiz

Analist ayrıca, ALGO için yeterli talep olmadığı için sorunların daha da kötüleştiğini söylüyor:

ALGO’ya çok fazla talep olmamasının ana nedeni, Algorand’ın dikkatini bireysel kullanıcılar ve yatırımcılar yerine kurumlara ve kurumsal yatırımcılara hitap etmeye odaklamış olmasıdır. Anlayabildiğim kadarıyla, Algorand, yeşil olmaya yönelik aşırı agresif çabasıyla kurumsal ikram hizmetlerini Michelin yıldızlı seviyelere çıkarmaya çalışıyor.

Bu sorunlara rağmen kripto analisti, akıllı sözleşme platformunun kurumsal yatırımcılara odaklanma stratejisi başarılı olursa yeni rekorlar kırabileceğini söylüyor.

Algorand’ın üzerinde çalışması gereken birkaç şey var, ancak kurumsal benimsemeye odaklanması verimli olursa, ALGO’nun önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerini kesin olarak aşması için ihtiyaç duyduğu talebi yaratabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir