Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.748
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.748
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Milyarder Tim Draper, Takip Ettiği İki Altcoin’i Açıkladı

Bitcoin (BTC) boğası Tim Draper, güçlü temelleri ve benzersiz kullanım durumları nedeniyle kripto piyasasında yakından takip ettiği iki altcoin‘i açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yeni bir röportajda konuşan milyarder, açık kaynaklı programlanabilir blok zinciri Tezos’un (XTZ) bir kripto projesinde görmek istediği şeylere sahip olduğunu ifade ett:

“Aradığım şey, belirli bir token’ın arkasındaki girişimcilerin ve mühendislerin kim olduğu. Bazı token’ları seviyorum. Tezos’u seviyorum çünkü harika bir mühendislik ekibi var ve bir token’ın nasıl çalıştırılacağını yeniden tanımladılar. Bunu Proof of Stake olarak yapıyorlar. Daha az enerji kullanıyorlar ve yeni bir yönetim biçimlerine sahipler ve bu heyecan verici.”

Draper, Ethereum tabanlı altcoin Aragon’u (ANT) da takip ettiğini söyledi. Aragon, kullanıcıların kendi merkezi olmayan özerk organizasyonlarını (DAO) oluşturmalarını ve yönetmelerini sağlayan açık kaynaklı bir yazılımdır.

Aragon, öznel anlaşmazlıkları ele almak için topluluk tarafından yönetilen merkezi olmayan bir mahkeme sistemi geliştirdi. Draper’a göre, bu sistem jürilerin çalışma biçiminde devrim yaratabilir.

Bitcoin Hakkında Konuştu

Draper Associates’in kurucusu, Bitcoin’e bakarak, lider kripto paranın enflasyona karşı büyük bir koruma olduğunu ve protokolünün devlet kurumlarına göre üstün güven ve güvenilirlik sunduğunu söylüyor.

“Yatırımcılar için, Bitcoin’e tutunmanın muhtemelen iyi bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü orada sadece 21 milyon Bitcoin var ve onları her yerde kullanmamıza izin veren özgürlüğü ve güveni temsil ediyorlar. Bir bankaya veya bir devlet kurumuna güvenmeye çalışmaktansa bu daha mantıklı.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir