Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.823
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.823
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

MiL.k (MILK) Nedir? Hangi Borsalardan Satın Alınır?

MiL.k

MiL.k (MLK) platformu, çeşitli sektörleri (seyahat, eğlence, yaşam) birbirine bağlayan ve ödül puanlarının ticaretini yapmaya olanak tanıyan bir platformdur. Yani hayatta insanların aldığı hizmetleri tek bir platformda toplayarak büyük kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca telefona mobil uygulama olarak da indirilebilen bir platformdur.

İlginizi çekebilir: DexCheck Nedir?

Mil.k (MLK) platformunun faydaları nelerdir?

Kullanıcılar ve şirketler için birçok kolaylık sağlayan MiL.k (MLK) platformu, ek indirimler sunar. Bunun yanı sıra, borsalarda puan al/sat yaparak MLK coin kazanabilme fırsatı vardır. Ek olarak şirketler için bazı faydalarını şöyle sıralayabiliriz:

  • Müşteri Havuz Paylaşımı: MiL.k platformu kullanıcı trafiği çekmek için müşteri havuzunu, platformu kullanan şirketlerle paylaşır. Bu sayede şirketler da düşük maliyet ile kullanıcıların ilgisini çekmiş olur.
  • Katkı için Teşvikler: Platformdaki şirketler yaptıkları katkılara göre birçok teşvik fırsatı edinebilirler.
  • Ortaklıklar: Platform blockchain kullanan global şirketlerle birlik içinde çalıştığının garantisini vermektedir.
  • Etkili Pazarlama: MiL.k platformu müşteri havuz paylaşımında olduğu gibi birçok pazarlama aktivitelerinde işbirliği yaparak etkili pazarlama fırsatı sunar.

Kurucusu ve partnerleri

Kore merkezli olan MiL.k (MLK) Michael Kim ve Kenneth Li tarafından 2017 yılında kurulmuştur. Ayrıca proje zaman içerisinde birçok yatırım almıştır. Partnerleri arasında yanolja, MEGABOX, keyinside, Daily Hotel gibi şirketler bulunur.

MİLk (MLK) Partnership

Tokenomik

Platformda kullanılan MLK coinin amacı puanları entegre etme, satın alma ve paraya çevirme gibi çok fonksiyonlu alanlardır. Ayrıca MLK coinin toplam arzı 986.245.419 MLK ve dolaşımdaki arzı 315.505.866 MLK adet coindir. Şuan güncel fiyatı 0,25 dolar seviyelerindedir. Marketcap değeri 78.9 milyon dolardır.

Yol Haritası

2019 yılında Blockchain ağının kurulması ve MiL.k cüzdanı oluşturulmasının tamamlanması gerçekleşti.

2020 yılında platform hizmetleri yayınlandı. Ayrıca ilk olarak MiL.k (MLK) coin Upbit borsasında listelendi. Daha sonra uygulama geliştirmeleri tamamlandı. Ardından Bithumb ve Kucoin listemeleri de geldi. Bunun yanı sıra Travala.com ile iş ortaklıkları yaparak proje daha da ileriye taşındı.

2021 yılına gelindiğinde resmi olarak Coinone borsasında listelendi. Ambassador Hotel, Jin Air gibi şirketlerle ortaklıklar kurdu.

2022 yılında yaklaşık olarak 1.3 milyon kullanıcıya ulaştı ve AirAsia ile bir ortaklık duyurdu. Ek olarak, aynı yıl Gate.io ve HTX (Huobi Global) borsaları da listeleme haberini duyurdu.

2023‘ de artık resmi olarak Güneydoğu Asya pazarına girmiş oldu. MiL.k mobil uygulaması küreselleşerek yeni üyelik programlarını duyurdu. Ayrıca ek olarak yeni borsa listelemeleri gelecek.

MLK Coin Piyasa Verileri

Dolaşımdaki arz : 330.21M MLK

Toplam arz : 986.25M MLK

Maks. arz : –

 

MLK Coin Nereden Satın Alınır ?

MLK coin birçok borsada listelidir. Bunlar arasında Kucoin, Gate.io, HTX (Huobi Global) gibi büyük borsalar bulunmaktadır. Üstüne tıklayarak indirimli kayıt linklerimizden bu borsalara kayıt olabilirsiniz ve MLK coin al/sat işlemleri yapabilirsiniz.

MİLk (MLK) borsalar


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir