Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.033
% 3.89
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.033
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Midas, 63 Milyon Dolarlık DeFi Portföy Açığı Nedeniyle Kapatıldı

Midas

Saklama CeDeFi yatırım platformu Midas, merkezi olmayan finans (DeFi) portföyündeki 63,3 milyon dolarlık açık nedeniyle faaliyetlerini durduracak.

Şirketin “Trevor” olarak da bilinen kurucusu ve CEO’su Iakov Levin yaptığı bir duyuruda, bu hamlenin kısmen fonun DeFi portföyünün 250 milyon dolarlık yönetim altındaki varlıklarının (AUM) %20’si olan 50 milyon dolar kaybetmesinden kaynaklandığını yazdı.

Levin ayrıca Terra, FTX borsası ve Celsius’un çöküşünün de mücadelelerine katkıda bulunduğunu vurguladı. Midas kurucusu, kullanıcılarının LUNA, Celsius ve FTX fiyaskolarından sonra fonların %60’ını geri çektiğini kaydetti. Levin şöyle yazdı

“LUNA, Celsius ve FTX ile ilgili olaylar nedeniyle altı ay boyunca %60’ın üzerinde bir varlık çıkışı yaşadık. Bu durum sabit getiri modelimizi sürdürmemizi imkânsız hale getirdi.”

Duyuruya göre, şirketin Bitcoin Ether ve stablecoin’lerdeki toplam yükümlülükleri 115 milyon dolarken, mevcut varlıkları yaklaşık 51,7 milyon dolar değerinde. Bu da toplam 63.3 milyon dolarlık bir açık yaratıyor.

Kurucu ayrıca Midas’ın sonunda CeFi ve DeFi kullanıcıları için CeDeFi stratejileri sunmayı planladığını ve yeni bir “kazan-kazan durumu” yaratma umuduyla yeni bir proje oluşturduğunu belirtti. Levin, rakip protokolleri likidite yoluyla birbirine bağlayacağını söyledi.

Ayrıca Bakınız; Kraken Japonya’dan Ayrılıyor

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version