Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.541
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.541
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’in (BTC) Yatırımcıların Satın Alabileceği En Düşük Riskli Varlık Olduğunu Söyledi

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, yatırımcılara Bitcoin (BTC) satın almanın paralarını hisse senedi, tahvil ve altın gibi geleneksel varlıklara yatırmaktan daha iyi olduğunu söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Alternatif yatırımlar firması SkyBridge’de iş geliştirme direktörü John Darsie ile yeni bir röportajda Saylor, Bitcoin’i son 10 yılda rağbet gören diğer varlık sınıflarıyla karşılaştırdı.

“Bence on yıl boyunca Bitcoin, her yıl yılda %170 arttı. Nasdaq on yıl boyunca her yıl %19 [yukarı] ve S&P on yıl boyunca her yıl %14 [yukarı] yükseldi. Altın, on yıl boyunca her yıl 6 baz puan düşüyor. Long tahviller, 240 baz puan.”

Saylor, kıyaslama yapılınca kripto para biriminin oynaklığına rağmen varlık sınıfları arasında en yüksek getiriyi ve en düşük riski sunduğunu söylüyor.

“Vardığınız sonuç oldukça açık. Bitcoin’in volatilitesini ve yeniliğini sindirebilirseniz, 10 kat ödeme alırsınız. İşin gerçeği şu anda satın alabileceğiniz en düşük riskli şey Bitcoin çünkü CEO yok, şirket merkezi yok. Ürün basit: sonsuza kadar ağdaki tüm paranın 21 milyon. Yani yönetim kurulundan ve çalışan tabanından ve düzenleyici bağlantıdan ve rekabetten uzaklaşıyorsunuz ve zaten bir talep olduğunu biliyorsunuz.”

Saylor, hükümetler ve düzenleyicilerin bir yasak getirme konusundaki endişelerine rağmen, BTC’nin “dijital mülk” olarak tanındığını ve değişken yapısının varlığı düşük bir fiyattan satın almak isteyen yatırımcılar için bile uygun olabileceğini belirtiyor.

“Bunun spekülatif bir değer deposu olduğunu söyleyebilirler. Ancak spekülatif olmasaydı, şu anda token başına 10 milyon dolardan işlem görüyor olurdu. Yüz kat artmasını engelleyen tek şey ‘spekülatif’ olması, ama bunun dışında bana göre altın almak çok daha riskli, şirket satın almak çok daha riskli. Bence sahip olabileceğiniz en iyi şey, tüm geleneksel düşünürleri varlıktan uzak tutan volatilitedir, çünkü bu size onu ucuza satın alma şansı verir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version