Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.130
% 0.53
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.130
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

MicroStrategy, Bitcoin Yatırımını Arttırmayı Planlıyor!

MicroStrategy, Bitcoin Yatırımını Arttırmayı Planlıyor!

Yazılım geliştirme şirketi MicroStrategy, yeni bir fon ile Bitcoin yatırımlarını arttırmayı planlıyor. İşte detaylar!

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım geliştirme şirketi MicroStrategy, yeni bir adım daha atarak hisse senedi satışı yoluyla 750 milyon dolara kadar fon toplama planları yapıyor. Şirket, elde edilecek geliri Bitcoin yatırımlarını artırmak ve genel kurumsal amaçlar için kullanmayı hedefliyor.

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, yatırımcılara yönelik yaptığı açıklamada Bitcoin üretimi için farklı yollar aradıklarını ve bunu akıllı finansman ve operasyonlarla gerçekleştireceklerini ifade etti.

Dikkatinizi Çekebilir; Piyasalarda Son Durum! – 2 Ağustos

Şirket, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yaptığı başvuruda, 750 milyon dolara kadar fon toplamak amacıyla üç şirketle satış anlaşması imzaladığını duyurdu. Cowen and Company, Canaccord Genuity ve Berenberg Capital ile yapılan bu anlaşma, şirketin büyüme ve yatırımlarına destek olmayı hedefliyor.

MicroStrategy, elde edilecek geliri, şirketin mevcut büyük yatırımlarından biri olan Bitcoin’e yönlendirmeyi planlıyor. Michael Saylor tarafından kurulan şirket, halihazırda 152.800 Bitcoin’e sahip ve bu yılın başından bu yana ciddi bir Bitcoin yatırımı gerçekleştirdi. Şirket, gelirin bir kısmını Bitcoin alımı için kullanmayı, diğer kısmını ise işletme sermayesi ve borç geri ödemeleri gibi genel kurumsal amaçlar için ayırmayı planlıyor.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, yatırımcılara yönelik yaptığı açıklamada, “Amacımız hissedarlarımız için artan Bitcoin üretmenin yollarını bulmak ve bunu ya işletmeden nakit akışı ile ya da akıllıca öz sermaye veya borç finansmanı veya diğer akıllı operasyonlar yoluyla yapmaktır” dedi. Bu açıklamalar, şirketin Bitcoin yatırımlarını artırmak için farklı yöntemler arayışında olduğunu gösteriyor.

MicroStrategy’nin Bitcoin odaklı yatırım stratejisi, şirketin hisse senetlerine de olumlu yansımış durumda. Şirketin hisseleri, Bitcoin rallisinin etkisiyle bu yılın başından bu yana yaklaşık %200 artış kaydetti. Bu başarı, şirketin ve CEO Michael Saylor’ın Bitcoin’e olan güvenini yatırımcılara da yansıtmış gibi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir