Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.777
% 2.39
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.777
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Microsoft Yöneticisi, Metaverse’ün Zaruri Olabileceğine İnanıyor

Microsoft

Bir Microsoft yetkilisi metaverse’ün gelişiminin, tüketici ve şirket ilişkilerinin geleceğinin hibrit bir model olabileceğini söyledi.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen CES2023 fuarı, teknoloji ve otomobil dünyasından bir çok ismi bir araya getirdi. Yılın en etkili teknoloji etkinliklerinden biri olarak kabul edilen CES, gelecekteki en büyük yeniliklerden bazılarına zemin hazırlamasıyla tanınıyor.

Fuarda Canlı yayınlanan “Bitcoin hakkında Her Şey” programına katılan Microsoft Baş Strateji Sorumlusu Henry Bzeih metaverse hakkında, dünya daha dijital bir ortama doğru ilerledikçe, tüketici ve şirket ilişkilerinin geleceğinin muhtemelen hibrit bir model olacağını söyledi.

Otomotiv ve teknoloji alanında 28 yıllık deneyime sahip olan Bzeih, “Tüm müşteri deneyimi hakkında konuştuğumuzda, metaverse’i hesaba katmak zorundasınız” dedi.

Bzeih, Microsoft’un şu anda odaklandığı şeyin, müşterilerin alışveriş yapmak için kullandıkları platformları dönüştürmek amacıyla “mobilite çapraz işlevselliği” olduğunu söyledi.

Microsoft Metaverse Alanında Gelişiyor

Bzeih’in verdiği örneklerden biri, tüketicilerin günümüzde araba satın alma şekilleri. Bzeih, tüketicilerin yerel bir bayiye gitmek yerine, metaverse aracılığıyla bir arabanın “renklerini, özelliklerini ve işlevlerini yapılandırabileceklerini” söyledi. Microsoft’un sanal araba galerisinde yer verdiği Fiat 500e’yi örnek olarak  gösterdi. Microsoft’un metaverse şirketi Touchcast ile Fiat modelinin veri geliştirmesine öncülük etmek üzere kurduğu ortaklığın “doğal bir ilerleme” olduğunu söyledi.

Ayrıca Bzeih, metaverse’i genellikle karmaşık bulan bağımsız franchise sahiplerinin fikirlerine uyum sağlama ihtiyacı nedeniyle sürecin zor olabileceğini söyledi.

Bzeih’e göre çözüm, işletmelere fiziksel mekanlara yatırdıkları “milyonlarca doların” öylece yok olmayacağı güvencesini veren hibrit bir model olabilir. Bzeih, “Bundan vazgeçmek ve tüm deneyimi orada değil, orada yapmak onlar için hiçbir anlam ifade etmiyor” dedi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version