Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.068
% 0.29
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.068
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Shopify, Avalanche Entegrasyonunu Duyurdu

Shopify

Shopify, NFT entegrasyonunu genişleterek milyonlarca kullanıcısının Avalanche NFT’leri tasarlamasına ve satmasına imkan tanıdı.

Bir basın açıklamasına göre, Venly Shopify uygulamasını kullanan kullanıcılar “minimum teknik bilgi” ile Avalacnhe altyapısını kullanarak NFT üretebilecek. Yapılan bu hamle ile kullanıcılar tarafından oluşturulan NFT’ler “otomatik olarak ürünlere dönüştürülecek” ve kendi vitrinlerinde sergileyebilecek.

Buna ek olarak, alıcıların mevcut bir kripto cüzdanına sahip olmaları gerekmeden yeni oluşturulan bir blok zinciri cüzdanına bağlantı içeren bir e-posta alacaklar.

Avalanche blok zincirinin geliştiricisi Ava Labs’ın iş dünyasından sorumlu başkan yardımcısı John Nahas konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Entegrasyon, Avalanche NFT satışlarında ilk tasarımdan nihai dağıtıma kadar gezinmeyi kolaylaştırıyor” dedi.

Popüler Şirketlerin NFT Pazarına Olan İlgilisi Sürüyor

E-ticaret devi, Temmuz 2021’de ilk NFT entegrasyonunu başlatarak kullanıcıların NFT’leri üçüncü taraf pazar yerleri yerine doğrudan mağazalarından satmalarına olanak tanıdı. Buna ek olarak, platform NBA’in Chicago Bulls takımıyla bir NFT koleksiyonu yayınladı.

Shopify, dijital koleksiyonları benimseyen ve sayıları giderek artan ana akım platformlara katılıyor. Instagram ve ana şirketi Meta kısa bir süre önce NFT basımını ve satışını belirli bir grup dijital içerik oluşturucuya açarken, Reddit de NFT pazarını başarıyla başlattı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Shopify, Avalanche Entegrasyonunu Duyurdu” te bir düşünce

  1. Pingback: Avalanche, Amazon Web Services İle Ortaklık Kurduğunu Duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir