Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.147
% 2.81
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.147
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Microsoft, Web 3.0 Ürün Yöneticisi Arıyor

Microsoft, Web 3.0 ve Blockchain Ana Ürün Yöneticisi için bir pozisyon ilanı vererek, ilgili işe alımlar yoluyla kripto para birimi ve blockchain alanındaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

6 Haziran’da şirketin web sitesinde yayınlanan iş ilanı, başarılı adayın Microsoft Endüstri Büyüme ve Genişleme Ekibinin (MCIGET) bir parçası olacağını gösteriyor. Bu rol kapsamında, birincil görev “netlik getirmek, enerji üretmek ve Microsoft için blok zinciri ve kripto alanında başarı sağlamak” olacak. Ek olarak, diğer sorumluluklar, Microsoft Cloud üzerinde derlemek için harici blok zinciri ve kripto ISV’leri ile etkileşim kurmayı gerektirir. Aday ayrıca genel Microsoft blok zinciri ve kripto stratejisini ve yürütmesini iyileştirmeye yardımcı olmaktan da sorumlu olacak.İş için dikkate değer bir gereklilik, kripto, blok zinciri, dağıtılmış defterler veya Web 3.0’daki deneyim ve modern kriptografinin kavramsal bilgisi.

Ekibin Genişlemesi Kripto Alanına Eğilmelerini Hızlandırıyor

Genel olarak, ekibin genişlemesi, Microsoft’un kriptoyu mevcut ürünlerine entegre etme çabalarına katkıda bulunuyor. Şirkete göre:

“Blockchain ve kripto pazarı, Microsoft’a araçlarımızın, platformlarımızın ve ürünlerimizin kullanımını yeni yollarla ve yeni müşterilerle büyütme fırsatı sunuyor. Bu teknolojileri kendi sektörlerine yayan ortaklarla etkileşime rehberlik etmek için önceki blok zinciri çalışmalarından öğrenilen dersleri uygulayabiliriz.”

Microsoft, kripto para birimini ve blok zinciri ekiplerini son aylarda stratejik işe alımlarla ölçeklendiriyor. Örneğin, yazılım firması Şubat ayında Kripto İş Geliştirme Direktörü pozisyonunu açıkladı. Başarılı işe alım, Microsoft’un Web 3.0 stratejisinin temellerinin atılmasına yardımcı olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir