Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.788
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.788
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Michael Egorov, 72 Milyon Crv Sattı!

michael-egorov

Geçtiğimiz günlerde ağır hack saldırısı ile sarsılan Curve Finance platformu dengelemek için bir takım yollara başvurdu. Zincir üstü analist firması Lookonchain, Curve’ün bir dizi tezgah üstü işlemler gerçekleştirdiğini söyledi. Curve kurucusu Michael Egorov 72 Milyon Crv’yi 28 Milyon $ karşılığında 15 farklı varlığa aktardığı ortaya çıktı.

SpontanChain ve Nansen analisti Sandra Leow’dan bir Dune Analytics bu verileri doğruluyor dedi.

Egorov’un satış yapması, Crv tokenini zorlu bir döneme denk getiriyor. Platformda ki birden çok havuz güvenliğinin açığından sonra Crv %22 düştü. Şuan 0.57 dolardan işlem görmekte.

Piyasa analistleri Egorov’un Crv tokenlerini satma kararının Defi platformlarındaki borcu azaltmak için bir önlem olduğunu söyledi. Böylece kapsamlı kredi platformları ile ilişkili olası tasfiye risklerinden kaçınmaya inanıyor.

Lookonchain Egorov’un 72 Milyon Crv’yi 15 kuruma-yatırımcıya toplamda 0.40$’a sattı. Bununla beraber borçlarını geri ödemek için 28,8 Milyon $ aldığı söylendi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

CRV’nin Önemli Alıcıları

Önemli alıcılar arasında anonim bir adres 17,5 milyon coin satın alarak en büyük paya sahip.

Ek olarak Coin Mühendisi’nin yaptığı araştırmaya göre Tron kurucusu Justin Sun 2 milyon $ karşılığında 5 Milyon coin aldı. Ayrıca Huobi kurucu ortağı Jun Du ise 4 milyon $ karşılığı 10 milyon coin aldı.

Du yaptığı açıklamada

“En az bir yıl burada kalacağım ve Curve’ün gittikçe daha iyiye gideceğini umuyorum” dedi.

Böylelikle Defi platformlarını bu gibi yatırımlarla kalkındırmayı istiyorlar. Ayrıca yeni teknolojiler geliştirerek merkeziyetsiz finansı ön planda tutmaya çalışıyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir