Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.625
% 2.30
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.625
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Metaverse ve Meme Coinler Fırladı: Bu 10’u Manşetlerde!

Geçtiğimiz 24 saat boyunca bazı metaverse ve meme coinler yükseliş yaşadı. Bu sırada genel kripto para birimi piyasası stabilitesini korudu. İşte günün en çok yükselen coin’leri ve yükseliş oranları…

Bu meme coinler en çok yükselişi kaydetti

Meme coin alanına bakıldığında, özellikle 7 coin, değer artışı ile göze çarpıyor. Öncelikle LiteDoge (LDOGE) yüzde 111.6 oranında değer kazanmış durumda. LDOGE, geçtiğimiz gün FINEXBOX isimli ticaret platformunda listelendi. Bu sırada, listelenmeyle alakalı bir airdrop gerçekleştiriliyor.

İkinci sırada ise yüzde 20.5 ile 1-UP (1-UP) yer alıyor.  Öte yandan Lets Go Brandon (LETSGO) yüzde 16.6, Kitty Coin Solana (KITTY) yüzde 14.9 oranında değer kazandı. Kitty Coin Solana, KITTY’nin yakın zamanda piyasaya sürülecek olan StrikeX Cüzdanında listeleneceğini paylaştı. Böylece KITTY, cross-chain değişimlerinde kullanılabilecek.  Hoge Finance (HOGE) yüzde 8.9, Kishu Inu (KISHU) yüzde 6.6, Vitoge ise yüzde 5.8 oranında yükseldi. KISHU, yakın zamanda doğum gününü kutlayacak ve bunun şerefine bir borsada listelenebileceğinin haberini verdi.

Bu metaverse coin projeleri de artış yaşadı

Meme coinlerle karşılaştırıldığında daha az yükseliş kaydedildiği gözlemlense de, metaverse coin’ler de son 24 saatte ivme kazandı. Daha önce de bildirdiğimiz üzere bu alan, Facebook’un adını Meta olarak değiştirerek metaverse’e yoğunlaşmasının ardından popülerleşmeye başlamıştı. Bu kategoride en çok yükselen, yüzde 29.7 ile ChainCade (CHAINCADE) oldu. Öte yandan yüzde 16 ile StarSharks SEA (SEA) geldi. Son olarak SENSO (SENSO) yüzde 8.7 oranında yükseldi.  

StarSharks SEA, “özel hazine kutusu” isimli bir etkinlikte çeşitli NFT’lerin dağıtılacağının haberini verdi. Böylece kullanıcılara “Shark NFT’ye sahip ilk Sharkies’in yanı sıra daha önce hiç görülmemiş diğer hazineler arasında olma şansı” verildiğine dikkat çekti. CHAINCADE, DigiFinex’in Spark Programına katılacağını duyurarak ivme kazandı. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere ChainCade, arcade oyunlarının nostaljisini de beraberinde getirerek bu alanda bir mega oyuncu olmayı amaçlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir