Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.752
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.752
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Metamask’a Stabil coin nasıl gönderilir | USDT nasıl gönderilir ?

MetaMask

Öncelikle merhaba arkadaşlar bugün sizlere oldukça kolay olan Metamask cüzdanımıza nasıl USDT göndeririz onu anlatacağız. Kısa ve bilgilendirici bir makale sizleri bekliyor…

İsterseniz Binance, kripto borsası üzerinden örnek verelim.Zaten diğer borsalarda da sistem aynı şekilde işliyor. Binance hesabınız yoksa İndirimli kayıt linkimiz : https://accounts.binance.com/en/register?ref=UVI7AM0A bu link üzerinden %20 komisyon indirimli bir şekilde kayıt olabilirsiniz.

Binance hesabımıza girdikten sonra “sağ taraftan” cüzdan spot bölümüne giriyoruz ve hemen karşımıza “Yatırma, Çekme ve Transfer” seçenekleri bizleri bekliyor olacaktır. Bizler borsamızdan metamask’a para göndereceğimiz için “Çekme” butonuna tıklıyoruz, USDT’yi aratıyoruz ve üzerine tıklıyoruz.

How To Add USDT To MetaMask - The Fastest Way - MotivationGrid

 

“Kripto Ağı ile Gönder” butonuna tıkladıktan sonra adres yazan kısma metamask adresimizi yazıyoruz. Daha sonra hangi ağa göndermemiz gerektiğini seçmeliyiz. Bu kısımda bizleri farklı adresler bekliyor ” BNB Smart Chain (BEP20), AVAX C-Chain, BNB Beacoin Chain (BEP2), Ethereum (ERC20), Polygon, Solana, Tron (TRC20) ” gibi 7 farklı seçenek.Bunlar isimlerinden de anlaşılacağı üzere kendi ağları olan projeler ve platformlar.Bizelere hangi ağda USDT gerekiyorsa o ağı seçip gönderim yapıyoruz.

Örnek olarak Ethereum (ERC20) ağına USDT göndermem gerekiyorsa (ERC20) ağını seçtikten sonra Metamask cüzdanımıza Ethereum (ERC20) ağını eklememiz gerekli. Bunun için metamask cüzdanıma nasıl ağ ekleyeceğinizi sizler için Para Mühendisi youtube kanalımızdaki videomuzda detaylı bir şekilde anlattık. Metamask cüzdanımıza gönderdiğim USDT’ler görünmüyor diyorsanız söylemiş olduğum videoda hepsi detaylı bir şekilde anlatıldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir