Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Meta, NFT paylaşım özelliğini Facebook ve Instagram’daki tüm ABD kullanıcılarına açıyor

Meta’nın uzun süredir beklenen dijital tahsil edilebilir özelliğinin ABD’deki milyonlarca kullanıcısına ulaştığını açıklamasının ardından, NFT’ler sonunda Instagram’a ulaştı.

Instagram’daki NFT protokolü, şirket tarafından Mayıs ayından bu yana test aşamasındaydı ve ABD’deki her kullanıcının kullanımına sunuldu.

Kullanıcılar Coinbase, Dapper Labs, MetaMask, Rainbow ve Trust’tan Instagram’a cüzdan bağlayabilecekler ve Instagram kullanıcıları NFT’lerini Facebook hesaplarına da çapraz şekilde gönderebilecekler.

Meta, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bugün ABD’deki Facebook ve Instagram kullanıcısı herkesin cüzdanlarını bağlayabileceğini ve dijital koleksiyonlarını paylaşabileceğini duyuruyoruz. Instagram’da, dijital koleksiyonların bulunduğu 100 ülkedeki herkes bu özelliğe erişebilir.” ifadelerini kullandı.

Açıklama, şirketin CEO’su Mark Zuckerberg’in çocukluk beyzbol kartının NFT’sini 105.000 dolara satmasının sonrasında gerçekleşti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir