Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.784
% 5.00
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.784
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Meme, Web3 ve Metaverse Coin Analizi: Bu 10’u Fırladı!

Son 24 saat içinde, Bitcoin ve çoğu büyük hacimli altcoin son günlerin düşüşünü soğutmakla meşguldü. Hafifçe dalgalanarak 40 bin doların hemen üzerinde işlem gören Bitcoin dışında, çeşitli meme, Web3 ve metaverse coin projeleri bir noktada %20’den fazla yükseldi. Bu yazıda, farklı alanlardan, yeşil tahtada ilk sıralara ulaşan kripto para birimlerini listeleyelim…

Bugün en çok yükselen 2 metaverse coin

Kripto para piyasası dönem dönem farklı altcoin trendlerini tecrübe eder. Bunların sonuncusu metaverse coin piyasasıydı. Dünyanın en büyük firmalarından biri olan Facebook’un metaverse üzerine yoğunlaşacağını açıklamasıyla metaverse odaklı altcoin projeleri önem kazandı. Önceki 24 saatte en çok yükselen metaverse coin projelerine bakıldığında, yüzde %17,7 ile StarSharks SEA (SEA) ve yüzde 13,8 ile Genesis Worlds (GENESIS) ilk sıralarda yer alıyor.

Meme token piyasası %30’luk kazançları geride bıraktı

Jejudoge (JEJUDOGE), son 24 saatte en popüler meme token oldu. JEJUDOGE fiyatı %30’un üzerinde yükseldi. Topluluk odaklı meme projesi HotDoge (HOTDOGE), %15 yükselişle geçen haftadan bu yana kazanımını %20’nin üzerine taşıdı. HotDoge (OLD) (HOTDOGE), Shibaken Finance (SHIBAKEN) ve Vita Inu (VINU), %10’un üzerinde kazançlarla bugün en çok değer kazanan ilk 5 meme token’i tamamlıyor.

Listenin genel görünümü aşağıdaki gibidir.

  1. Jejudoge (JEJUDOGE)
  2. HotDoge (HOTDOGE)
  3. HotDoge (OLD) (HOTDOGE)
  4. Shibaken Finance (SHIBAKEN)
  5. Vita Inu (VINU)
  6. Kitty Coin Solana (KITTY)

Bugün en çok yükselen Web3 coin’leri

Geçen sene metaverse’in başarısının bir sonucu olarak, Web 3.0, coin yatırımcılar arasında sıcak bir konu haline geldi. Web 3.0’ın hedefi merkezleri ortadan kaldırmak iken, Web 1.0 ve 2.0, bireylerin verilerini yönetmelerine izin vererek çevrimiçi dünyanın genişlemesini teşvik ediyor. Bu alanda en başarılı projelerden biride BitTorrent (BTT). BitTorrent popüler bir P2P dosya paylaşım ve Torrent platformu. Bugün çift haneli değer kazanarak Web3 coin piyasasında ilk sırada yer aldı.

Haftayı çift haneli yükselişle yapamaya hazırlanan bir diğer Web3 coin ise API odaklı bir platform olan API3 (API3). Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, API3 bugün yaklaşık %10 değer kazandı ve 4,3 dolar bölgesinde işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir