Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.519
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.519
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Matrixport, 100 Milyon Dolarlık Fon Toplamayı Amaçlıyor

Kripto finansal hizmetler şirketi Matrixport, bir buçuk milyar dolarlık bir değerlemeyle yüz milyon dolarlık bir fon sağlamayı amaçlıyor.

Kripto para piyasasının çalkantılı döneminde, ayakta kalmaya ve geliştirmelerini sürdürmeye çalışan şirketler fon arayışlarını sürdürüyor. Ayı piyasasının zorlu geçtiği döneme rağmen, yatırım turlarında önemli bir artış yaşandı. Seri yatırım turları, güçlü projelere milyonlarca dolarlık bir kaynak sağlıyor. Fiyat düşüşünü yansıtan ayı piyasası, aynı zamanda güçlü projelerin devamlılığı anlamına da geliyor. Projeler, aldıkları destekle ve girişimleriyle sonraki boğa döngüsüne hazırlık yapıyor. Bu projelerden birisi olan Matrixport, 1.5 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaşmayı ve 100 milyon dolarlık bir fon sağlamayı hedefliyor.

Matrixport, Güçlü Adımlarıyla Dikkat Çekiyor

Kripto alanında hizmetlerini sürdüren Matrixport, en son geçtiğimiz yılın Ağustos ayında 1.5 milyar dolar değerlemeyle 100 milyon dolarlık fon toplamıştı.

Yeni bir değerleme girişimi ve fon arayışına giren şirket, FTX olaylarının da etkilerine değindi. Şirketin sözcüsü, sürecin FTX çöküşünden önce başladığını belirtti. Talep ettikleri bu fon toplama sürecinin, zorlu döneme denk geldiğini aktardı.

Ayrıca rapora göre, kripto girişiminin bu turda 50 milyon dolarlık bir taahhüdü bulunuyor. Şirket, bu taahhüdün haricinde diğer 50 milyon dolarlık kısım için de kaynak arayışlarını sürdürüyor.

Matrixport’un halkla ilişkiler başkanı Ross Gan, “Finansman turunun diğer yarısında katılımcılarla benzer koşullar üzerinde çalışmaktan heyecan duyuyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Finansman taahhütleri, son endüstri gelişmeleriyle yeni fırsatları yakalama yeteneğimize olan güveni temsil ediyor.” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir