Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.866
% 0.09
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.866
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Mark Cuban: Dogecoin, Cardano’dan Daha Faydalı

Ünlü yatırımcı Mark Cuban, Cardano’nun akıllı sözleşmeleri başlatmasından bu yana önemli bir etki yaratmadığını söyledi.

Yakın bir tarihte kripto para odaklı YouTube kanalı AltcoinDaily’de verdiği röportajda Cuban, meme kripto para birimi Dogecoin’in Cardano’dan daha fazla uygulamaya sahip olduğunu belirtti.

Mark Cuban’dan Metaverse Yatırımcılarına Hakaret

Mark Cuban, AltcoinDaily’nin YouTube kanalı aracılığıyla verdiği röportajda Dogecoin’in Cardano’dan daha fazla uygulamaya sahip olduğunu ve daha faydalı olduğunu söyledi. Aynı zamanda, metaverse yatırımcılarına hakarete uzayan açıklamalarda bulundu.

Milyarder yatırımcının Cardano’nun faydasını ilk kez sorgulaması değil, daha önce Cardona’ya karışan Cuban, Ethereum rakibinin neredeyse bir yıl önce akıllı sözleşmeler başlatmasına rağmen çok az etkili olduğunu belirtti. Ardından, Doge’nin gerçekten uygulamalara uygun bir platform haline gelene kadar Cardano için fırsatın daha büyük olduğunu da ekledi.

Blockchain’in başarısının büyük ölçüde daha fazla uygulamanın benimsenip benimsenmemesine bağlı olacağına inanan Cuban, metaverse’de sanal arazi satın alan yatırımcılara hakaret etti. Sanal arazi satışları, kripto bozgununun ortasında son aylarda düşerken, “Aptal” kelimesinin satın alanları karakterize etmek için yeterince güçlü bir kelime olmadığını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir