Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.294
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.294
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Mark Cuban, Bitcoin (BTC) Eğitim Bursu Vermek İçin Dr. Pepper Ortak Oldu

Milyarder yatırımcı Mark Cuban, bir öğrenciye Bitcoin (BTC) eğitim bursu sunmak için soda markası Dr. Pepper ile iş birliği yaptı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dr. Pepper tarafından yapılan basın açıklamasına göre, UC Berkeley’de işletme uzmanı olan Jill B. ve Boston Üniversitesi’nde bilgisayar bilimi uzmanı olan Kaitlyn O., canlı yayında yazı tura oyunu oynayacak. Kazanan kişi 23.000 dolar değerinde Bitcoin öğrenim bursuna sahip olacak.

Dünyada Kripto Para Eğitimleri Verilmeye Devam Ediyor

2021 yılında kripto paraların yükseköğrenim dünyasındaki varlığı, hem eğitim açısından hem de finans açısından gelişim gösterdi.

Ekim ayında, Pennsylvania Wharton Üniversitesi’ndeki Aresty Yönetici Eğitim Enstitüsü, öğrencilerin Bitcoin, akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) ve stablecoin USD Coin (USDC ) ile blok zinciri odaklı sertifika kursu için kripto borsa devi Coinbase ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Basın açıklamasına göre ortaklık, bir Ivy League kurumu veya ABD işletme okulu için bir ilk oldu.

Önde gelen Blockchain ekonomik danışmanlık firması Prysm Group ile ortaklaşa geliştirilen Wharton sertifika programı, Blockchain ve dijital varlık ekonomisinde hızlandırılmış kurs arayan iş ve teknoloji profesyonelleri için tasarlandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir